LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2023 18:17

“Άρωμα Χίου” στο Σύνταγμα (εικόνες)

Τα προϊόντα της Χίου εκτίθενται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος, για λίγες ημέρες και είναι διαθέσιμα σε όλους για να τα γευτούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη Συνάντηση Εργασίας για την αρτιότερη προετοιμασία της δράσης «Άρωμα Χίου» (www.aromaxiou.gr) στο Σύνταγμα (19 έως 23 Ιουνίου) διεξήχθη χθες στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου.

Οι τοπικές επιχειρήσεις ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες που τους παρέχει η συμμετοχή τους στη 2η διοργάνωση της δράσης, η οποία θα καταστεί ετήσιος θεσμός και θα επεκταθεί σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου Χίου.

Φέτος προστίθενται νέες δυνατότητες που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του βασικού στρατηγικού σκοπού της πρωτοβουλίας που είναι η επένδυση στην εξωστρέφεια.

• Μεγαλύτερη προβολή της δράσης μέσω εθνικών τηλεοπτικών δικτύων (χορηγός επικοινωνίας Mega Channel) και social media.


• Μέτρηση επισκεψιμότητας στον Εκθεσιακό χώρο μέσω ειδικού λογισμικού.

• Συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας που στοχεύουν να εξοικειώσουν τους επισκέπτες με τις ιδιαίτερες γεύσεις των τοπικών μας προϊόντων σε συνεργασία με το Φορέα Τουρισμού Χίου.

• Δικτύωση συμμετεχουσών επιχειρήσεων μέσω της πλατφόρμας δικτύωσης (Meetkick).

Οι επισκέπτες θα μπορούν μέσω του ψηφιακού εργαλείου Meetkick :

  • Να δουν τη λίστα των εκθετών σκανάροντας το σχετικό QR code που θα βρίσκεται σε διάφορα σημεία της έκθεσης ή ακολουθώντας το σχετικό link της εκδήλωσης στο https://aromaxiou.gr/aromaxiou/2023.
  • Να κλείσουν ραντεβού με τους εκθέτες πριν ή κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
  • Να στείλουν μηνύματα. Επιμελητήριο Χίου @chioschamber ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ
  •  Να ανταλλάξουν στοιχεία επικοινωνίας με τον εκθέτη σκανάροντας το QR code που θα βρίσκεται στο κάθε περίπτερο.

Τη δράση «Άρωμα Χίου» στηρίζουν οικονομικά η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Χίου, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.


Η δράση φιλοδοξεί να ταξιδέψει τους επισκέπτες της Έκθεσης με καράβια Χιώτικα σε έναν πολύτιμο κόσμο εμπειριών, αρωμάτων, γεύσεων και εικόνων που συνδιαλέγεται ευθέως με την μακραίωνη ιστορία και πολύτιμη παράδοση του μοναδικού νησιού μας, της Μυροβόλου Χίου. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να προβληθεί η Χίος ως προορισμός αλλά και τα ποιοτικά προϊόντα του νησιού.

Η πρώτη διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα από τις 20 έως 24 Ιουνίου 2022.

Ειδήσεις σήμερα:

Τιτανικός: Θρίλερ με την εξαφάνιση υποβρυχίου - Ποιοι είναι οι επιβάτες (βίντεο)

Αλβανία: Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με Μουτζαχεντίν (βίντεο)

Παλαιστίνη: Αιματηρή επίθεση με πυραύλους σε κατοικημένοι περιοχή (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Ιανουαρίου 06:54Αιγάλεω: Δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στον Κηφισό λόγω τροχαίου06:40ΗΠΑ: Άνδρας της αστυνομίας μετανάστευσης πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα (βίντεο)06:26Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη06:12Η κυβέρνηση της Γροιλανδίας θα συμμετάσχει στη συνάντηση μεταξύ του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και Δανών αξιωματούχων23:58Έμμα - Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη της συνοδηγού του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη 23:48Κοζάνη: Αποκλεισμό σε Σιάτιστα και Φιλώτα επί της Εγνατίας οδού αποφάσισαν οι παραγωγοί23:38Γάζα: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος23:24Ιωάννινα: Κλιμάκωση αγροτικών κινητοποιήσεων με 48ωρους αποκλεισμούς23:10Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΟΦΗ "λύγισε" τον Αστέρα κι έκλεισε θέση για τα προημιτελικά22:56Κύπρος-ΕΕ: Προτεραιότητα η επανένωση της Κύπρου δηλώνει η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν22:42Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Λάρισα και Λαμία22:28Αναστέλλεται η απεργία των λαϊκών αγορών22:14Θεσσαλονίκη - Μπλόκα αγροτών: Σε 48ωρους αποκλεισμούς προχωρούν οι παραγωγοί από αύριο22:00Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου21:46Αγροτικές κινητοποιήσεις: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησαν αγρότες από 14 μπλόκα21:36"Καίνε" οι ανατιμήσεις τιμών των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι21:26Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ήπειρο21:12ANT1 Sports: Χωρίς νίκη για τις ελληνικές ομάδες ξεκίνησε η διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκα20:44Τέλλογλου για αγροτικές κινητοποιήσεις: "Παράθυρο" και για άλλα χρήματα στους αγρότες20:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο