LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2023 16:37

“Οι Προδότες”: Αιχμάλωτοι στο σκοτάδι… στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)

Τα στοιχεία και οι ενδείξεις οδηγούν στην αλήθεια ή μήπως στο ψέμα; Θα αποκαλυφθούν ποτέ οι Προδότες ή θα συνεχίσουν απερίσπαστα τους φόνους;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από μία επιτυχημένη στρατολόγηση, οι Προδότες ανασυγκροτήθηκαν, ενώ οι Πιστοί επέστρεψαν σε λανθασμένες επιλογές, αφήνοντας το ελεύθερο στους Προδότες να συνεχίσουν το έργο τους, αφού από το παιχνίδι συνολικά έχουν αποχωρήσει η Μαριάννα Γιαλλούση, ο Verone και η Μαρία Θεοφανίδου που ψηφίστηκαν «κατά λάθος» ως Προδότες στη Στρογγυλή Τράπεζα, ο Γιώργος Κώτογλου, η μόνη σωστή επιλογή των Πιστών, και οι δολοφονημένοι, Βασίλης Βασιλείου, Σία Καρβελά και Ιάσονας Τσουρουνάκης που έφυγαν… νύχτα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Μετά την επιτυχημένη στρατολόγηση του Γιώργου Ριζόπουλου, οι Προδότες έγιναν και πάλι τρεις. Το πρωί οι Πιστοί ήταν κατά ένας λιγότεροι, καθώς κάποιοι λόγοι ανωτέρας βίας ανάγκασαν τον Θάνο να αποχωρήσει από την Έπαυλη. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξήγησε στους παίκτες ότι δεν διαπράχθηκε δολοφονία από τους Προδότες και τους παρακίνησε να αναλύσουν τα πιθανά σενάρια. Οι Πιστοί αναρωτήθηκαν αν έγινε στρατολόγηση ή αν οι Προδότες προσπάθησαν να δολοφονήσουν την Αναστασία Πασιά και απέτυχαν, επειδή είχε στην κατοχή της την Ασπίδα Προστασίας.

Μετά από μια δροσερή και αρκετά επιτυχημένη Αποστολή, το Έπαθλο του Τελικού αυξήθηκε κατά 5.300 ευρώ.

Η ψηφοφορία της Στρογγυλής Τράπεζας δεν πήγε, όμως, καλά για τους Πιστούς, καθώς έδιωξαν από την Έπαυλη την Μαρία Θεοφανίδου, δηλαδή έναν ακόμη Πιστό. Μετά την απογοήτευση, έφτασε η ώρα της αγωνίας: Ποιο θα είναι το 4ο θύμα των Προδοτών; Κανείς, εκτός από τους Προδότες, δεν γνωρίζει ποιος δεν θα φτάσει την επόμενη μέρα στο πρωινό...

 Στο επεισόδιο της Τετάρτης

Οι 13 παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι, καταφθάνουν στο πρωινό και ανακαλύπτουν ποιον δολοφόνησαν το βράδυ οι Προδότες. Νέες θεωρίες αρχίζουν να αναπτύσσονται και οι υποψίες βαραίνουν αρκετά κάποιους παίκτες.

Μετά από μια αρκετά... κλειστοφοβική Αποστολή, οι Παίκτες συγκεντρώνονται στην Στρογγυλή Τράπεζα ώστε να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να ψηφίσουν αυτόν που θέλουν να διώξουν από την Έπαυλη.

Ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους αποκαλύπτει αν ήταν Πιστός ή Προδότης κι αποχωρεί από το παιχνίδι. Στη συνέχεια, οι Πιστοί επιστρέφουν στα δωμάτιά τους, ενώ οι Προδότες κατευθύνονται στο Κονκλάβιο για να συνεχίσουν το έργο τους.

 Θα καταφέρουν οι Πιστοί να διώξουν όλους τους Προδότες πριν τον Τελικό για να μοιραστούν το Έπαθλο; ‘Η θα υπάρχει ανάμεσά τους και κάποιος Προδότης που θα αρπάξει όλα τα χρήματα μέσα από τα χέρια τους;

Πάντως, μέχρι τώρα το σκορ μεταξύ Πιστών και Προδοτών είναι σαφώς υπέρ των δεύτερων με: 6 – 1!

  •  #Prodotes
  •  Instagram: @prodotes.ant1tv
  •  Twitter: @prodotes_ant1tv
  •  Facebook: @prodotes.ant1tv
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο