LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2023 16:29

ΠΑΣΟΚ: εξώδικο από την Λοΐζου για το "Καλημέρα Ήλιε"

Να μην χρησιμοποιηθεί ξανά το "Καλημέρα Ήλιε" από το ΠΑΣΟΚ ζητά η Μυρσίνη Λιΐζου. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η κόρη του Μάνου Λοΐζου.

Μυρσίνη Λοίζου

Εξώδικο απέστειλε η Μυρσίνη Λοΐζου, στο ΠΑΣΟΚ, με σκοπό να αποσυρθεί το «Καλημέρα Ήλιε», τραγούδι - ύμνος για το κόμμα από τις εκδηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Μάνου Λοΐζου, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που παραιτήθηκε μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει το ότι επί 5,5 χρόνια έπαιρνε τη σύνταξη της θανούσας μητέρας της, ζητά για ακόμα μία φορά, να μην ακούγεται το "Καλημέρα Ήλιε" στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ. 

Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στα social media η Μυρσίνη Λοΐζου ζητά από τον Νίκο Ανδρουλάκη, να σεβαστεί την επιθυμία της, που έχει κοινοποιηθεί και με εξώδικη διαμαρτυρία, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητες του κόμματος το «Καλημέρα Ήλιε».

Αναλυτικά η ανάρτησή της στα social media:

«Κύριε Ανδρουλάκη, παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την επιθυμία μου -που έχει κοινοποιήσει η δικηγόρος μου στο κόμμα σας προ δύο μηνών με εξώδικη διαμαρτυρία- και αποσύρετε το τραγούδι του πατέρα μου “Καλημέρα Ήλιε” από όλες τις προεκλογικές σας δραστηριότητες.

Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη του μουσικοσυνθέτη, ζητά κάτι τέτοιο, καθώς και το 2011 με ανοιχτή επιστολή προς το ΠΑΣΟΚ η Μυρσίνη Λοΐζου είχε ζητήσει το ίδιο όχι μόνο για το «Καλημέρα Ήλιε», αλλά και για οποιοδήποτε άλλο έργο του πατέρα της, στις κομματικές του εκδηλώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Τιτανικός: Θρίλερ με την εξαφάνιση υποβρυχίου - Ποιοι είναι οι επιβάτες (βίντεο)

Κως - Δολοφονία Αναστάζια: Νέα στοιχεία και αναπάντητα ερωτήματα

“Λογιστής” έπεισε επιχειρηματία να καταθέσει χιλιάδες ευρώ σε απατεώνες!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούςΣήμερα 22:59 | Ειδήσεις

Τόσο στην Αθηνών-Λαμίας όσο και στην Αθηνών-Κορίνθου, η επιστροφή διεξάγεται πλέον με ομαλές ταχύτητες και χωρίς ουρές.

Μονή της Χώρας: οι αντιδράσεις για τη λειτουργία της ως τζαμί (βίντεο)Σήμερα 18:06 | Ειδήσεις

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο της Κυβέρνησης όσο και των κομμάτων για την μετατροπή της Μονής της Χώρας σε μουσουλμανικό τέμενος.

Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείοΣήμερα 23:44 | Ειδήσεις

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της επανέναρξης της διάσκεψης παρά τη χερσαία επέμβαση του Ισραήλ στη Ράφα, μετέδωσε αργά την Τρίτη η Αίγυπτος.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια σε δήλωση αγάπης θαυμάστριας του23:59Μέση Ανατολή: Όλες οι πλευρές επιστρέφουν στη διαπραγμάτευση, μεταδίδει αιγυπτιακό πρακτορείο23:44Euroleague - Final 4: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και πάει Βερολίνο (εικόνες)23:29Χαλκιδική: Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία23:14Έξοδος του Πάσχα: Υποχώρησε το μποτιλιάρισμα στις Εθνικές οδούς22:59Πέθανε ο Κώστας Ματσακάς22:44Τα φάρμακα της εξωσωματικής γονιμοποίησης δεν προκαλούν καρκίνο22:29Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για “υπουργούς δολοφόνους παιδιών”: Ο Μητσοτάκης καλύπτει το “τζάκι Καραμανλή”22:14Η Τζάνετ Τζάκσον κάνει περιοδεία στην Ευρώπη21:59Ραφήνα – Τροχαίο: Νεκρός άνδρας από “καραμπόλα” παρκαρίσματος21:44Κασιδιάρης: Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο επικεφαλής του “Εθνικού Κόμματος - Έλληνες”21:30Δούκας για Μονή της Χώρας: Τα μνημεία ενώνουν την ανθρωπότητα, δεν την χωρίζουν21:19Θεσσαλονίκη: Φωτιές σε δύο λεωφορεία την ίδια μέρα21:08Σύνταγμα: Ένταση στην πορεία για τη Γάζα (εικόνες)20:57Κασσελάκης στην Ηγουμενίτσα: Οι “πατριδοκάπηλοι” καλύπτουν υπουργούς δολοφόνους παιδιών20:43Χαλκιδική: Φωτιά έκανε “στάχτη” ξωκκλήσι - υπεραιωνόβιο μνημείο (εικόνες)20:29Κίνηση στους δρόμους: Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων (βίντεο)20:15Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Τετάρτη20:01Μουντιάλ 1986: Σε δημοπρασία η “Χρυσή Μπάλα” του Μαραντόνα19:47Νετανιάχου – Διάγγελμα: Επιμένω στη χερσαία επιχείρηση στη Ράφα19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο