LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Ιουνίου 2023 08:30

“The 2Night Show”: Η Αναστασία, οι... αμαρτίες της και οι ζήλιες (βίντεο)

Για ποιο λόγο κλείστηκε στο σπίτι της; Ποια κουβέντα του Γιώργου Μαζωνάκη δεν ξεχνά. Γιατί "λύγισε" μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Στην παρέα του «The 2Night Show», το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε και η Αναστασία. Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια, που οι «Αμαρτίες» της στάθηκαν αφορμή για έναν επιτυχημένο καλλιτεχνικό «ορίζοντα», μιλάει για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία. Για ποιο λόγο κλείστηκε στο σπίτι της, μετά το «μπαμ» που έκανε το πρώτο της τραγούδι;

Πώς διαχειρίζεται τις «ζήλιες» στη δουλειά της; Ποια κουβέντα του Γιώργου Μαζωνάκη έχει, συνέχεια, στο μυαλό της;

Επίσης, «εξομολογείται» ότι δεν ήταν ποτέ τραγουδίστρια, ενώ περιγράφει τις αλλαγές που ανακαλύπτει στη φωνή της, με τα μαθήματα φωνητικής που παρακολουθεί.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο θάνατο της γιαγιάς της και εκείνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το γεγονός η τραγοδίστρια απάντησε: "Αυτό ήταν το δυσκολότερο που πέρασα. Δεν πρόλαβε να έρθει να με δει στο μαγαζί που εμφανιζόμουν...".

Ενώ όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπάθησε να αλλάξει θέμα είπε: "Δεν μπορώ τώρα... Πάντως είμαι χαρούμενη γιατί είχε ακούσει τις αμαρτίες και ρωτούσε συνέχεια..." .

Ειδήσεις σήμερα:

“The 2Night Show” -  Ουγγαρέζος: Η αλήθεια για την σχέση του με την Μενεγάκη (βίντεο)

Κως - Δολοφονία Αναστάζια: Νέα στοιχεία και αναπάντητα ερωτήματα

Euro 2024: Ο Μπαπέ κατέρριψε το “μυθικό” ρεκόρ του Φοντέν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο