LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 19 Ιουνίου 2023 10:01

Εκουαδόρ: ξύπνησε μέσα στο φέρετρο και... ξαναπέθανε λίγες ημέρες αργότερα (βίντεο)

Η παράξενη ιστορία της γυναίκας από το Εκουαδόρ που... πέθανε για δεύτερη φορά.

Εκουαδόρ - νεκρή - αναστήθηκε

Μία ιδιαίτερη ιστορία έκανε τον γύρο του κόσμου, όταν γυναίκα, ξύπνησε την ώρα της κηδείας της στο Εκουαδόρ

Η Μπέλα Μποντόγια, πέθανε την Κυριακή (18/6) για... δεύτερη φορά. 

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή κατά τη διάρκεια της κηδείας της, πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο, μετά από μία εβδομάδα στην εντατική.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Μοντόγια έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή κατά τη διάρκεια της… κηδείας της. Προσπαθούσε να αναπνεύσει μέσα από το φέρετρο, μέχρι που την ανακάλυψαν συγκλονισμένοι οι συγγενείς της.

Ο “θάνατος” της ηλικιωμένης γυναίκας διαπιστώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που πιστεύεται ότι υπέστη.

Την Παρασκευή (9/6), λίγες ώρες πριν την έναρξη της κηδείας, οι συγγενείς της, καθώς ετοιμάζονταν να αλλάξουν τα ρούχα της ηλικιωμένης για την τελετή, διαπίστωσαν ότι εκείνη πάλευε να αναπνεύσει.

Η 76χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε στην εντατική, ενώ το υπουργείο Υγείας της χώρας συγκρότησε επιτροπή για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Nations League: Η Ισπανία πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι (εικόνες)

ΑΝΤ1 και Μαρία Κορινθίου έλυσαν την συνεργασία τους

Κως - 27χρονη: Θρίλερ με τον εντοπισμό της σορού της Αναστάζια (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο