LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 16 Ιουνίου 2023 17:43

“ΑΝΤ1 FLASHBACK” με τους ζεν πρεμιέ των 90’s και τα τηλεπαιχνίδια

Ταξίδι στο χρόνο θα κάνουν η Μαρία Ηλιάκη κι ο Νικόλας Ράπτης και αυτό το Σαββατοκύριακο. Τι θα δούμε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

#ANT1 FLASHBACK - Μαρία Ηλιάκη - Νικόλας Ράπτης

Αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 17 & 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

Αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου και την Κυριακή 18 Ιουνίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

«OI ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΤΩΝ 90’s»                                           

Μια εκπομπή αφιερωμένη στη μοναδική γοητεία των αρσενικών, των ανδρών εκείνων που μαγνήτισαν τα γυναίκεια βλέμματα από την πρώτη κιόλας εμφάνισή τους στην τηλεόραση τη δεκαετία των 90’s. Κωνσταντίνος Καζάκος, Στράτος Τζώρτζογλου, Πασχάλης Τσαρούχας, Νίκος Ψαρράς, Σταύρος Ζαλμάς, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Νινιός είναι μερικοί από τους γοητευτικούς άνδρες, που ο καθένας, για τους δικούς του λόγους, έχει μία ξεχωριστή θέση… στη λίστα με τους ζεν πρεμιέ των 90’s!

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα θυμάται ο Σταύρος Ζαλμάς από το σήριαλ «Άγγιγμα Ψυχής» όπου πρωταγωνιστούσε: 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Φίλιππος Σοφιανός και ο Μανούσος Μανουσάκης.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

«ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2023»                                      

Από το «Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο» με τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον «Τροχό της Τύχης» με τον Γιώργο Πολυχρονίου μέχρι το «THE WALL» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τα τηλεπαιχνίδια είχαν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και στην καρδιά του ΑΝΤ1! Τι λέτε λοιπόν… παίζουμε στα πιο πετυχημένα και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1;

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το τηλεπαιχνίδι «THE WALL»,

αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου για το «STILL STANDING»: 

Την Κυριακή 18 Ιουνίου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιώργος Πολύχρονίου και ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«ΑΝΤ1 FLASHBACK»: Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έρχεται για να μας ταξιδέψει και να γεμίσει τα Σαββατοκύριακά μας με ευχάριστες στιγμές και ξεχωριστές αναμνήσεις. Είστε έτοιμοι για ένα μοναδικό ταξίδι στον τηλεοπτικό… χρόνο;

«ΑΝΤ1 FLASHBACK»: Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έρχεται για να μας ταξιδέψει και να γεμίσει τα Σαββατοκύριακά μας με ευχάριστες στιγμές και ξεχωριστές αναμνήσεις. Είστε έτοιμοι για ένα μοναδικό ταξίδι στον τηλεοπτικό… χρόνο;

#Ant1Flashback

#MakedoniaTV

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Αλέξης Σκουλίδης
  • Επιμέλεια Εκπομπής: Νανά Ηλιοπούλου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου 
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο