LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2023 19:51

Εκλογές: Γεωργιάδης και Χατζηγιαννάκης σε πολιτική αντιπαράθεση για το ναυάγιο στην Πύλο (βίντεο)

Ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης της ΝΔ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συζητούν και διαφωνούν πάνω στο μεταναστευτικό, με αφορμή την τραγωδία στην Πύλο.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΑΝΤ1

Με τον χρόνο για τις δέυτερες εκλογές να πλησιάζει η ναυτική τραγωδία στα ανοιχτά της Πύλου είναι το μεγάλο ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης.

Για το θέμα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι βουλευτές, Άδωνις Γεωργιάδης της Νέας Δημοκρατίας και Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μιλτιάδης Χατζηγιάννης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Εύβοιας είπε χαρακτηριστικά, "ή θα είμαστε με τον ανθρωπισμό, ή με τον διαχωρισμό κόστους οφέλους. Ντρέπομαι για τον εαυτό μου ως Ευρωπαίος πολίτης για τις ψυχές που χάνονται στο Αιγαιο. Πρέπει να θεσπίσουμε πολιτικές υπέρ της ζωής."

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο τομέα Β’ Αθήνας, απάντησε: "Είναι μια τραγωδία απύθμενη αυτό που έγινε με σοκαριστικές λεπτομέρειες. Η Ελλάδα έκανε το μέγιστο που μπορούσε. Φανταστείτε σε ένα σκάφος με τόσο κόσμο που είχε, να πάει με το ζόρι κάποιος να τραβήξει το σκάφος. Τότε δεν θα ήταν η Ελλάδα ένοχη για την απώλεια των ζωών; Ήταν αδύνατο η Ελλάδα να κάνει τίποτα περισσότερο".

Δεν έλειψε και η ένταση στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ των δύο σχετικά με την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος από την χώρα μας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στην Πύλο - ΥΠΕΣ Ιταλίας: Δεν ευθύνεται η Ελλάδα

Επιτόκια – Fed: Αμετάβλητα μετά από 10 διαδοχικές αυξήσεις

Εθνική Οδός: Άλογα έτρεχαν στον δρόμο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)Σήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Σοκ σε δημοτικό σχολείο από την πτώση πόρτας πάνω σε παιδιά. Ο μαθητής διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Γιατί οι εργασίες εκτελούνταν εν ώρα μαθήματος.

Έγκλημα - Κιλκίς: Η αποφυλάκιση του θύματος, η διάρρηξη και οι ανήλικοιΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Το θύμα πυροβολήθηκε από κτηνοτρόφο, την μονάδα του οποίου φέρεται ότι επιχείρησε να διαρρήξει, μαζί με συνεργούς. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Αστυνομία.

Μητσοτάκης σε αγρότες: Μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγήςΣήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς ΑΣΟΠ «Δήμητρα» και ΑΣΕΠΟΠ στο Βελβεντό Κοζάνης. Τι είπε για τον ΕΛΓΑ και την κλιματική αλλαγή.

Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες)Σήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Στο Ιράν συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με οκτώ άλλους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης επιστρέφει18:45Λάρισα: Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο18:32Τουρκία - Ερντογάν: Τρίτος δημοφιλέστερος πολιτικός στην χώρα18:18Επιστολή Μητσοτάκη για πολυεθνικές: “Θα συζητήσουμε με τις εμπλεκόμενες πλευρές”, απαντά η Κομισιόν18:05Θεσσαλονίκη: Έκλεψε 20 τόνους κρέας από τον εργοδότη του17:52Δημόσιο χρέος: Μειώθηκε το πρώτο τρίμηνο του 202417:38Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 176 σημεία17:25Αχαΐα: Απαίτησε χρήματα για να αποσύρει μήνυση για βιασμό και συνελήφθη17:12ΟΑΚΑ: Εργασίες συντήρησης ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής (εικόνες)16:58ΕΛΑΣ: Προσοχή σε απάτες για εισιτήρια Conference League και Final Four16:44Τουρισμός: Ποιο ελληνικό νησί προτιμούν οι Ολλανδοί τουρίστες16:31Ραϊσί – Τουρκία: Καχυποψία για τις συνθήκες θανάτου του16:17Κηφισιά: Μαθητής νοσηλεύεται - Καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου (εικόνες)16:03Εξοικονομώ: Παράταση προθεσμίας για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτηρίου15:49Τρέιλερ: Παράταση προθεσμίας για άδειες και πινακίδες15:35Αιγάλεω: Τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο... μετά από καβγά στη μέση του δρόμου15:21Κλίμα - ITLOS: Η Συμφωνία του Παρισιού δεν επαρκεί για την προστασία των ωκεανών15:07Ανδρουλάκης: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ14:54Έγκλημα - Κιλκίς: Η αποφυλάκιση του θύματος, η διάρρηξη και οι ανήλικοι14:40Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για βιασμό 27χρονης14:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο