LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 15 Ιουνίου 2023 08:53

Βία ανηλίκων - Χολαργός: 13χρονος έδωσε 700 ευρώ για να “σώσει” τον σταυρό του παππού του (βίντεο)

Καρτέρι στον μαθητή έστησαν έφηβοι που φοιτούν σε γυμνάσια της περιοχής. Πως και γιατί “θυσίασε” τα λεφτά που μάζευε για να πάρει ποδήλατο! Του γύρισε κρυφά μέρος των χρημάτων ο ένας δράστης.


 


 

χρυσός σταυρός

Τον τρόμο στα χέρια τεσσάρων μαθητών γυμνασίων του Χολαργού έζησε ένας 13χρονος, στον οποίο η ομάδα της «άγουρης συμμορίας» έστησε ενέδρα για να τον ληστέψει.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο πατέρας του 13χρονου, συνομιλώντας με την Τζένη Κρουσταλλακίδου, οι δράστες, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους, έξω από το σχολείο του.

Το παιδί τους αντιλήφθηκε και έτρεξε για να τους αποφύγει. Προσπαθώντας να ξεφύγει, βρήκε καταφύγιο σε πιλοτή πολυκατοικίας, όπου όμως τον εντόπισαν και τον εγκλώβισαν, χειροδίκησαν εναντίον του και τον ακινητοποίησαν, αφού ο ένας τον έπιασε από τον λαιμό.

Προσπάθησαν τότε να αρπάξουν από τον λαιμό του τον χρυσό σταυρό που φορούσε. Τότε το παιδί, αφού τους είπε ότι ο σταυρός ήταν του παππού του και τους ζήτησε να μην του πάρουν το οικογενειακό κειμήλιο, τους αποκάλυψε πως είχε πάνω του 700 ευρώ, τα οποία μάζευε τους τελευταίους πέντε μήνες, με την συνδρομή όλης της οικογένειας, για να πάρει ποδήλατο.

Τους έδωσε τα χρήματα κι εκείνοι δεν του άρπαξαν τον σταυρό. Ο αρχηγός της τετράδας μοίρασε επί τόπου τα χρήματα στους τέσσερις δράστες.

Ο ένας εξ αυτών, κρυφά από τους άλλους τρεις, επέστρεψε στον 13χρονο ένα μέρος των χρημάτων που η παρέα του είχε κλέψει από το άτυχο αγόρι.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, εντόπισαν το βράδυ της ίδιας μέρας τους κατηγορούμενους στο Χολαργό και τους οδήγησαν στο τμήμα Ασφαλείας Χολαργού-Παπάγου όπου ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της ληστείας.

Οι τέσσερις ανήλικοι, τρεις αλλοδαποί και ένας Ελληνας, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία, είναι πλέον αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο - ντιμπέιτ: προς αναβολή η τηλεμαχία

Πύλος - Ναυάγιο: αδιάκοπη η επιχείρηση έρευνας για επιζώντες (εικόνες)

Σχολεία: Τελευταίο κουδούνι την Πέμπτη - Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο