LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 14 Ιουνίου 2023 07:43

EURO 2024: Ο Δουβίκας στη θέση του Ιωαννίδη

“Αναγκαστική αλλαγή” στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας έκανε ο Πογέτ. Πότε ξεκινούν οι αγώνες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τάσος Δουβίκας

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Φώτη Ιωαννίδη στην προπόνηση της Τρίτης της Εθνικής ομάδας αποδείχθηκε πως ήταν σε βαθμό τέτοιο ώστε να στερήσει την παρουσία τού Έλληνα επιθετικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τους δύο πρώτους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού αναγκάστηκε να αποχωρήσει χωρίς να ολοκληρώσει το πρόγραμμα επειδή είχε ενοχλήσεις στο ισχίο. Αμέσως ύστερα υποβλήθηκε σε απεικονιστική εξέταση. Το αποτέλεσμα δεν έγινε γνωστό (έως τώρα) αλλά κατέστησε σαφές ότι ο Γκουστάβο Πογέτ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

MEDIA DAY - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

MEDIA DAY - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Η «γαλανόλευκη» ξεκινά την Παρασκευή απέναντι στην Ιρλανδία (16/6, 21:45), στην OPAP Arena και θα συνεχίσει τρεις ημέρες αργότερα (19/6) παίζοντας στο Σταντ ντε Φρανς με τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Γαλλία, στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου.

Ο χρόνος δεν επαρκούσε για τον Ιωαννίδη και ο ομοσπονδιακός προπονητής αποφάσισε να καλέσει στη θέση του τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο εφετινό ολλανδικό πρωτάθλημα (Eredivisie) με 19 γκολ, παίζοντας για την Ουτρέχτη.

Ο Δουβίκας θα ενσωματωθεί την Τετάρτη στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πύλος: Ναυάγιο σκάφους με άγνωστο αριθμό επιβατών

“Αρένα” - ΕΣΥ: οι εφημερίες, τα ράντζα, τα φακελάκια και οι “διαλογές”

Ναρκωτικά: Μεγάλη ποσότητα χασίς βρέθηκε σε σπίτι (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπησηΣήμερα 11:46 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχήΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Στούντιο με Θέα'' σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και την επίσκεψή του στην Αμερική.

19η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχήΣήμερα 11:16 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Τούρκος Πρόεδρος στο μήνυμά του για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Τουρκίας, που συμπίπτει με την Ημερα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτησηΣήμερα 07:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με την ''απειλή'' να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γερμανία: Drone με ρωσική σημαία πέταξε πάνω από το Κοινοβούλιο (βίντεο)12:41Conference League: Επί ποδός η ΕΛΑΣ ενόψει του τελικού12:27H Ουκρανία κατέρριψε και τα 37 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία στη διάρκεια της νύχτας12:13Μητσοτάκης: Οικονομία, ψηφιακό σχολείο και “Προλαμβάνω” στην εβδομαδιαία ανασκόπηση11:5919η Μαΐου - Ερντογάν: Η ημερομηνία της ανεξαρτησίας του έθνους μας ενάντια στην εχθρική κατοχή11:46“Αρένα” - Ακρίτες Ελλάδας και Τουρκίας: οι διαφορές και η κοινή μοίρα11:32Αντικειμενικές τιμές: Τι αλλάζει σε 12 Δήμους 11:19Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών (βίντεο)11:06Μαρούσι: Συμπλοκή με ανήλικους στον ΗΣΑΠ 10:52Μητσοτάκης: Η διεθνής κοινότητα να αναγνωρίσει και επίσημα τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού10:38Γενοκτονία των Ποντίων - Σακελλαροπούλου: Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας10:24Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιές10:10Ρόδος: Δεκάδες πρόσφυγες εντοπίστηκαν μαζί με τον διακινητή τους 09:57Ιράν: Νέα δίκη για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί09:44Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της οργάνωσης09:30Γάζα - Ανθρωπιστική βοήθεια: Οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες έφθασαν 09:16Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχή 09:03“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Οι διατάσεις, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η ελληνική χελώνα08:50Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου08:38F1 - Grand Prix στην Ίμολα: Αποκλειστικά στο ANT1+ και στον ΑΝΤ108:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο