LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2023 16:28

“Το Πρωινό” - Γιάννης Φλωρινιώτης: Η ανακοπή καρδιάς της Άννας και η απουσία του γιού του από την κηδεία (βίντεο)

Αποκαλύψεις και εξομολογήσεις καρδιάς από την σύζυγο και δύο από τα παιδιά του Γιάννη Φλωρινιώτη, που συνομίλησαν με τον Γιώργο Λιάγκα για τον καλλιτέχνη που έφυγε από την ζωή.

Το Πρωινό - οικογένεια Φλωρινιώτη

Στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε τη Δευτέρα η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη. Η σύζυγός του, Μάχη και τα δύο από τα παιδιά του, Νίκος και Αννούλα, μίλησαν για όλα στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή τους δίπλα στον γνωστό τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, σε ηλικία 76 ετών.

Η σύζυγός του, Μάχη, μίλησε για τη γνωριμία τους, αλλά και το πώς διαχειρίζεται την απώλειά του.

«Ήταν πολύ αυστηρός στην οικογένειά του. Είχαμε πάει σε ένα μαγαζί με τους γονείς μου και θέλαμε τους συγγενείς από τη Γερμανία να τους βγάλουμε έξω. Λέει ο πατέρας μου να πάμε στα μπουζούκια και πήγαμε στο μαγαζί που τραγουδούσε με τη Σακελλαρίου. Λέω “βλέπεις αυτόν που τραγουδάει; Θα γίνει άντρας μου”.

Δεν το πίστευα αλλά έτσι μου ήρθε και το είπα. Δεν ήμουν καν 17 χρονών τότε. Δεν πήγα στο καμαρίνι. Εγώ ήμουν αθώο παιδί. Ήρθε στο τραπέζι γιατί κάποιον ήξερε και μου έδωσε κρυφά το τηλέφωνό μου. Κάποια στιγμή μου είπε η νύφη μου να τον πάρω τηλέφωνο. Μετά από ένα μήνα τον πήρα, μου λέει “ξέρω ποια είσαι. Είσαι η Μάχη”. Έμεινα κάγκελο. Μου είπε να βγούμε και του είπα ότι δεν με αφήνουν οι γονείς μου.

Οι γονείς μου δεν ήθελαν να με παντρέψουν γιατί ήμουν μικρή. Στα 17 μου παντρευτήκαμε, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία. Οι γονείς μου υπόγραψαν να παντρευτώ. Μετά το 1978 ξεκίνησε να γίνεται διάσημος. Δεν άλλαξε ποτέ! Στο πιο φτωχό σπίτι και στα πιο πλούσια ήταν το ίδιο. Δεν ξεχώριζε κανέναν! Για αυτό τον αγαπούσε ο κόσμος».

Γιάννης Φλωρινιώτης - κηδεία

Στο τέλος της συνέντευξης, η Μάχη Φλωρινιώτη αποκάλυψε μάλιστα γιατί ο δεύτερος γιος της, Σάββας δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα του.

«Και να πούμε στον κόσμο ότι το παιδί το μεγάλο είναι στην Κύπρο. Ο γιος μου είναι στην Κύπρο, έτυχε ξαφνικά και δε μπαίνει στο αεροπλάνο να γυρίσει, φοβάται. Για αυτό δεν ήρθε στην κηδεία» είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Άννα Φλωρινιώτη: Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου

Πάνω στην κουβέντα η Αννούλα Φλωρινιώτη αποκάλυψε πως στο παρελθόν έπαθε ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από αλλεργικό σοκ.

«Ο πατέρας μου είχε κάνει ένα εκκλησάκι μικρό στο σπίτι για μένα. Είχα περάσει και εγώ μια ανακοπή. Εγώ συνήλθα, σηκώθηκα. Μου είπε ο γιατρός “εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, τον πατέρα σου και τον αδερφό σου, τους έχεις πεθάνει”. Έπαθα αλλεργικό σοκ, κάτι με πείραξε.

Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν σε μια καρέκλα, είχε πάθει σοκ και 3 μέρες δε μίλαγε. Είχε κάτσει στην καρέκλα τρεις μέρες. Εμένα με έβαλαν στην Εντατική και όταν συνήλθα άρχιζα και ούρλιαζα και υπέγραψα να φύγω» τόνισε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Πηγή κειμένου: Fthis.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργικό Συμβούλιο: “Ευχαριστώ” του Σαρμά στην Τουρκία

Κολωνός - 12χρονη: Αναγνώρισε τον παιδόφιλο της Ομόνοιας ως έναν από τους βιαστές της

Πέθανε η Μαρία Γαρουφαλή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Ειδήσεις

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο