LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2023 14:42 | Ανανέωση: 12 Ιουνίου 2023 14:54

Κολωνός - 12χρονη: Aναγνώρισε τον παιδόφιλο της Ομόνοιας ως έναν από τους βιαστές της

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας επιβεβαίωσε την είδηση. Τι αποκάλυψε η θεία της ανήλικης.

Ομόνοια - ανήλικη - σεξ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε στο πρόσωπο του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη χθες στην Ομόνοια ακόμη έναν εκ των βιαστών της. Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, με δήλωσή του επιβεβαίωσε την είδηση:

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας στο Star, «Η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία οδήγησαν και στις 8 τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι 7 προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, έχει αναφερθεί και σε τρία ακόμα άτομα τα οποία έχει φωτογραφήσει και είναι Έλληνες. Έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας την φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει». Ο Απόστολος Λύτρας προσέθεσε: «Όλα αυτά εδώ και μήνες, εγώ ο ίδιος πήγα και τα ανέφερα στην Ανακρίτρια, της είπαμε ότι η 12χρονη θέλει να πει κι άλλα στοχεία. Αλλά απέρριψε το αίτημά μας».

Αλλά και η θεία της 12χρονης αποκάλυψε πως η ανιψιά της, ανάμεσα σε άλλους άνδρες έχει αναγνωρίσει και τον 63χρονο που έπιασε η ΕΛ.ΑΣ. χθες στην Ομόνοια. Συγκεκριμένα, όπως είπε το «ραντεβού» τους δεν έγινε μέσα μηνυμάτων, οπότε δεν υπάρχει κάτι γραπτό, αλλά τον έχει αναγνωρίσει ως έναν εκ των ανδρών τους οποίους έχει συναντήσει. Μάλιστα, η ίδια είπε πως ο 63χρονος μετά το ραντεβού τους, την «έστειλε» και σε έναν ηλικιωμένο άνδρα. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Εκλογές - Μητσοτάκης από Λέρο: Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε μόνιμα σε ένταση με την Τουρκία (εικόνες)

Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συμμετέχει κανονικά στις πανελλαδικές εξετάσεις

Πετράλωνα: Φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιώνΣήμερα 13:18 | Ειδήσεις

Η μήνυση κατατέθηκε από την οικογένεια μηχανοδηγού, που έχασε την ζωή στη μοιραία σύγκρουση.

Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)Σήμερα 12:28 | Ειδήσεις

Τι είπε ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος αλλά και ο αδερφός του στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 για τον θάνατο του πατέρα τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονεία του 41%15:06Κορυδαλλός: Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα στην φυλακή14:54Βασιλιάς Κάρολος: Σε κλινική για τον καρκίνο η πρώτη επίσκεψή του (εικόνες)14:41Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε έως 50000 ευρώ14:28Ισραήλ: Νεκρός Τούρκος που επιτέθηκε σε αστυνομικό (εικόνες)14:15“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τη Μεγάλη Τρίτη: Η Βασιλική συναντά την Βικτωρία 14:03Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος, το bonus παραγωγικότητας και ο νέος δικαστικός χάρτης13:52Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)13:38Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών13:26Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι13:12Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία12:34Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07Λονδίνο: Επίθεση άνδρα με σπαθί κοντά σε σταθμό μετρό (βίντεο)11:53Θεσσαλονίκη: Μαθητής Δημοτικού έβγαλε μαχαίρι σε καυγά στο σχολείο!11:40Διαρροή mail - ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή11:27Πάτρα: Συμμορία μαθητών επιτέθηκε σε 13χρονο11:13Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς11:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο