LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 12 Ιουνίου 2023 07:50

Μουντιάλ U20: Η Ουρουγουάη νίκησε την Ιταλία στον τελικό

Οι λατινοαμερικάνοι κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ουρουγουάη - Ιταλία - U20

Το «στέμμα» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας U20 φόρεσε η Ουρουγουάη για πρώτη φορά στην Ιστορία της, καθώς επικράτησε της Ιταλίας με 1-0 στον τελικό του Μουντιάλ της Αργεντινής και σήκωσε πανηγυρικά το τρόπαιο.

Στο «Estadio Unico Diego Armando Maradona» της πόλης Λα Πλάτα, η «σελέστε» έδειξε χαρακτήρα κι έφτασε στον τίτλο χάρις στο γκολ του Λουτσιάνο Ροντρίγκες στο 86’.

Ένα γκολ που χρειάστηκε λίγα λεπτά για να κατακυρωθεί καθώς υπήρξε σχετικός έλεγχος από το VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Η Ιταλία ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Πράτι στο 81’ και «πλήρωσε» το αριθμητικό μειονέκτημά της στο φινάλε, δεχόμενη το γκολ σε ένα χρονικό σημείο όπου άπαντες έμοιαζαν συμβιβασμένοι με την ιδέα της παράτασης...

Ουρουγουάη - Ιταλία - U20

Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία)

Κίτρινες: Ντίαζ – Τζανότι, Λιπάνι, Γκουαρίνο, Αμπροσίνο.

Αποβολές: 81’ Πράτι

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Μαρσέλο Μπρόλι): Ρ. Ροντρίγκες, Τσάγκας, Μποσέλι, Φακούντο Γκονζάλες, Ματούρο, Ντίαζ, Γκαρσία, Λ. Ροντρίγκες (90’+6’ Χομετσένκο), Φράνκο Γκονζάλες, Ντε Λος Σάντος (90’+2’ Σόσα), Ντουάρτε (63’ Φεράρι).

ΙΤΑΛΙΑ (Καρμίνε Νουνζιάτα): Ντεσπλάνκες, Τουρίτσια, Τζιλάρντι, Γκουαρίνο, Τζιοβάνε (90’ Πισίλι), Φατικάντι (46’ Τζανότι), Πράτι, Κασαντέι, Μπαλντάντζι (90΄Λιπάνι), Παφούντι (56’ Εσπόζιτο), Αμπροσίνο (56’ Μοντεβάγκο).

Ειδήσεις σήμερα: 

Αυστραλία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο

Πετράλωνα: Φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων

Κηφισίας: Τροχαίο ατύχημα με πολλούς τραυματίες (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)Σήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Πυρετώδεις προετοιμασίες και δρακόντια μέτρα για την επίσκεψη του Ράμα στην Αθήνα. Μαζική μετακίνηση υποστηρικτών του Ράμα από την Αλβανία στο Γαλάτσι σύμφωνα με ΜΜΕ της ομογένειας.

Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)Σήμερα 10:54 | Τοπικά Νέα

Υπέκυψε στα τραύμα του ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μοιραίο αυτοκίνητο που “έφυγε” σε γκρεμό και ανασύρθηκαν από πυροσβέστες.


 


 

Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτηρίου στην πόλη Τζορτζ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Επιστολική ψήφος, προστασία ανηλίκων και επίδομα ενοικίου στην ανασκόπηση11:32Δωρεάν Μαστογραφία: Έγκαιρη διάγνωση για 20000 γυναίκες11:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!11:05Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)10:52Μητσοτάκης στη Millieyt: Είμαστε γείτονες και όχι εχθροί10:38Eurovision - Χορευτές της Μαρίνας Σάττι: Είμαστε “Έλληνες – Τούρκοι” από την Δυτική Θράκη (βίντεο)10:25Γάζα - Ράφα: Νέος φονικός βομβαρδισμός, ενώ η Δύση “πιέζει” για εκεχειρία (εικόνες)10:12Ρέθυμνο: Νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία09:58Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)09:45Αγρότες - Κτηνοτρόφοι: Πληρωμές και επιδοτήσεις 2,2 δις ευρώ το 202409:33Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)09:19Επιστολική ψήφος: η αποστολή φακέλων, η διαδικασία και οι διορίες09:06Βαλτιμόρη: Οι πρώτες αντιδράσεις αστυνομικών μετά την κατάρρευση της γέφυρας (βίντεο)08:52Τράπερ συνελήφθη στην Κηφισιά08:39ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου08:25Εξάρχεια: Ένταση, ζημιές και προσαγωγές08:12Eurovision 2024 - Ισραήλ: οι αποδοκιμασίες και η πέμπτη θέση (εικόνες)07:58Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογος07:44Γιορτή της Μητέρας: Η “πηγή της ζωής” και η ιστορία της ημέρας που της... αφιερώθηκε!07:30Ρόδος: Φωτιά στον Αρχάγγελο07:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο