LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 11 Ιουνίου 2023 14:15 | Ανανέωση: 11 Ιουνίου 2023 14:22

Αγρίνιο: Οχιά δάγκωσε άντρα – μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας

Ο άτυχος άντρας εκτελούσε εργασίες όταν δέχθηκε το δάγκωμα του φιδιού

οχιά - φίδι

Μεγάλη κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή ηλικιωμένου, από χωριό του Αγρινίου, σε νοσοκομείο της Πάτρας, μετά από δάγκωμα οχιάς, έλαβε χώρα την Κυριακή το πρωί.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και κατά τη διάρκεια εργασιών, ο ηλικιωμένος δέχθηκε το δάγκωμα του φιδιού.

Άμεσα κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στην Πάτρα, για την χορήγηση του αντιοφικού ορού, όπως και έγινε στο νοσοκομείο "Ο Άγιος Ανδρέας".

Οι πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο – Κόνιτσα: Πήγε να σταματήσει το αυτοκίνητό της κι αυτό την σκότωσε

Κύπρος: Μαφιόζικη εκτέλεση πατέρα που πήγε να πάρει φαγητό για την οικογένειά του (εικόνες)

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)Σήμερα 14:36 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, στο Γαλάτσι, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του. Μικρής έκτασης επεισόδια στην είσοδο του κλειστού.

Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των ΠρεσπώνΣήμερα 16:48 | Ειδήσεις

Η αντίδραση του ελληνικόυ Υπουργείου Εξωτερικών στην επιλογή της νέας προέδρου να αποκαλέσει τη χώρα της "Μακεδονία".

Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη - Θρίλερ: Νεκρός βρέθηκε άνδρας σε δωμάτιο ξενοδοχείου17:23Αχαΐα – ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις17:09Γεραπετρίτης προς Σιλιάνοφσκα: “Κρούουμε κώδωνα” για τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών16:56Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη μεθυσμένης μητέρας16:42Βόλος: Έκλεψαν... τηλεκάρτες από κατάστημα16:29Ηράκλειο: Από το γλέντι κατευθείαν στο κρατητήριο16:15Δένδιας στο Ρούπελ: Η εθνική μνήμη και τα ιστορικά συπεράσματα μας οδηγούν16:02Τένις: Η Σάκκαρη στους 16 της Ρώμης15:48Κατερίνη: Παραδίδεται η σήραγγα της Εθνικής προς Θεσσαλονίκη15:36Ναρκωτικά: “Γέμιζαν την Αθήνα” κοκαΐνη και κάνναβη (εικόνες)15:22Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπονομεύει το έργο μας15:09Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή14:55Ράμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)14:42Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία της14:28Ηγουμενίτσα: Γάμος με φορτηγά... ξεσήκωσε την πόλη! (βίντεο)14:14Πήλιο: Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και έπεσε σε ρεματιά!14:01Ρωσία: Φονική κατάρρευση πολυκατοικίας από ουκρανικό πύραυλο (εικόνες)13:47Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: οι φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα και η συνάντηση Χρυσοχοΐδη με UEFA13:34Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονης13:21Αντώνης Καρυώτης - Εισαγγελική πρόταση: Τον άφησαν αβοήθητο…13:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο