LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2023 22:39 | Ανανέωση: 10 Ιουνίου 2023 22:37

Εκλογές - Μητσοτάκης: Η ΝΔ έρχεται με φόρα στις 25 Ιουνίου (εικόνες)

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε οικογένεια Ρομά και τι δώρο του έκαναν, πριν την ομιλία του σε πολίτες, από τους οποίους ζήτησε ισχυρή εντολή στις 25 Ιουνίου.

Μητσοτάκης - Κατερίνη

«Η Μακεδονία είναι γαλάζια και η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας χτυπά πάντα στη Μακεδονία, στη γενέτειρα του εθνάρχη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην αρχή της ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής των εκλογών της 21ης Μαΐου με ένα ποσοστό το οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες κάποιων, αλλά απέδειξε ότι η Ν.Δ. είναι η μεγάλη πλατιά δύναμη ενότητας και προκοπής του τόπου μας», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Όμως η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Στις 25 Ιουνίου πάμε για να πετύχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη. Και σε όσους αμφισβήτησαν αυτή τη μεγάλη παράταξη, επειδή σήμερα έχουμε και τελικό Champions League, έχω να τους πω μία κουβέντα: Η φανέλα της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ βαριά και είναι γαλανόλευκη στα χρώματα της πατρίδας μας».

Μέλη της ΟΝΝΕΔ φώναξαν το σύνθημα «όλη η Ελλάδα είναι μπλε» και ο κ. Μητσοτάκης τους απάντησε από το βήμα: «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε και θα ξαναείναι μπλε. Απευθύνομαι στους νέους μας. Εγώ Θυμάμαι όταν ήμουνα στη δικιά σας ηλικία με κάποιους λίγο μεγαλύτερους δίναμε του μεγάλους αγώνες, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και φέρναμε τη Νέα Δημοκρατία σε πρωτοφανή ποσοστά.

Μητσοτάκης - Κατερίνη

»Και αναρωτιέμαι: Πόσοι Θα πίστευαν ότι μπορούσαμε να ξαναφέρουμε τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά πάνω του 40%; Κι όμως το καταφέραμε. Το καταφέραμε γιατί οι πολίτες επιβράβευσαν τη σκληρή δουλειά την οποία κάναμε τέσσερα χρόνια. Επιβράβευσαν το γεγονός ότι κρατήσαμε την κοινωνία όρθια σε πολύ μεγάλες δυσκολίες. Στηρίξαμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στα χρόνια της πανδημίας, ξανά βάλαμε την οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης. Οι πολίτες επιβράβευσαν τη συνέπεια λόγων και έργων».

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να εργαστούν όλοι μαζί για να πετύχουν μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη στις εκλογές στις 25ης Ιουνίου.

Υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «η ΝΔ έρχεται με φόρα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

Κατερίνη - Μητσοτάκης - Ρομά

Κατερίνη - Μητσοτάκης - Ρομά

'Αρση των κοινωνικών αποκλεισμών και κοινωνική ένταξη των Ρομά

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με οικογένειες Ρομά οι οποίες βρίσκονται στη διαδικασία κοινωνικής ένταξης, συμμετέχοντας πλήρως στο εκπαιδευτικό σύστημα και στην αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε την πάγια δέσμευσή του για την άρση των κοινωνικών αποκλεισμών, την ένταξη και τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης των Ρομά στη δημόσια εκπαίδευση και σε ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τονίστηκε επίσης ότι προτεραιότητα αποτελεί η επίλυση του στεγαστικού ζητήματος για την κοινότητα των Ρομά στην περιοχή της Κατερίνης, αξιοποιώντας και το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής «Κάλυψη».

Ανάμεσα στους Ρομά που έλαβαν μέρος στη συνάντηση ήταν η νεαρή Παναγιώτα, η οποία είχε γνωρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη το περασμένο καλοκαίρι στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Η μικρή Παναγιώτα χάρισε στον πρόεδρο της ΝΔ ως δώρο μια φωτογραφία από την πρώτη συνάντησή τους.

Κατερίνη - Μητσοτάκης - Ρομά

Κατερίνη - Μητσοτάκης - Ρομά

Ειδήσεις σήμερα:

Καρκινοπαθείς: η Ρεγγίνα Μακέδου στον ΑΝΤ1 για τον Πνευματικό και τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Κορυδαλλός – διπλή εκτέλεση: Η ιατροδικαστική έκθεση

Τρίκαλα: Συνελήφθη γιαγιά που έκοβε την περίφραξη του ΟΣΕ… για να περάσει απέναντι!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών23:59Βίρτους – Ολυμπιακός: Πέρασε από την Μπολόνια και κοιτάει ψηλά ο “Θρύλος”23:44Στον ουρανό της Αθήνας 3.000 φαναράκια για τη «Νύχτα των Ευχών»23:29Επίθεση με μαχαίρι και χλωρίνη σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία - 15 τραυματίες23:14Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς22:59Ασία: 21 χρόνια από το φονικότερο τσουνάμι στην ιστορία22:45Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Εύβοια (εικόνες)22:31Amber Alert Hellas: Αρπαγή 8χρονου από την μητέρα του22:17Euroleague: Πέμπτη διαδοχική νίκη η Μακάμπι, με κατοστάρα επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι22:02Παρίσι: Νεαρός μαχαίρωσε 3 γυναίκες σε ισάριθμους σταθμούς του Μετρό21:48Νέα περιστατικά με μετανάστες στα νότια της Κρήτης 21:33Γερμανία: Ταξιδιωτική οδηγία για όσους επισκέπτονται την Τουρκία21:19Πέθανε ο διάσημος λυράρης Μανώλης Σκουλάς21:05Τζανάκης στον ΑΝΤ1: Η επιδημία αναπτύχθηκε νωρίτερα φέτος - Τι πρέπει να προσέξουμε 20:51Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη - Δύο άτομα απανθρακωμένα20:37Το ασήμι ξεπερνά τα 75 δολάρια ανά ουγγιά για πρώτη φορά στην ιστορία 20:23Ant1 Sports: Σενάρια για την επιστροφή Φορτούνη και Τσιμίκα… στο λιμάνι20:09Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο19:55Αταλάντη: Σκύλος δάγκωσε και ακρωτηρίασε γυναίκα - Έχασε δύο δάχτυλα19:40Ροδόπη: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα - Δεν γνωρίζει για τον θάνατο του 7χρονου γιού της19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο