LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2023 18:50 | Ανανέωση: 10 Ιουνίου 2023 21:01

Ωρωπός: 23χρονος προσπάθησε να βιάσει ηλικιωμένη σε παραλία

Ο 23χρονος προσέγγιζε με το πατίνι του ηλικιωμένες γυναίκες που ήταν μόνες τους. Πώς η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει.

Ναύπλιο - παραλία Καραθώνας

(εικόνα αρχείου)

«Άγιο» είχε μια 69χρονη γυναίκα την περασμένη Πέμπτη στην παραλία Άγιος Κωνσταντίνος Ωρωπού όταν την πλησίασε ένας 23χρονος Πακιστανός και επιχείρησε να τη βιάσει μέρα μεσημέρι.

Η γυναίκα που είχε πάει στην παραλία για να κολυμπήσει σώθηκε από τύχη όταν από το σημείο πέρασε ένας οδηγός, ο οποίος παρατήρησε ότι ο δράστης είχε ξαπλώσει στην παραλία την άτυχη γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια.

Μόλις ο αλλοδαπός αντιλήφθηκε την παρουσία του μάρτυρα το έβαλε στα πόδια. Μετά από αναζητήσεις της Αστυνομίας συνελήφθη στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης κινούνταν στην περιοχή με ένα ηλεκτρικό πατίνι και προσέγγιζε ηλικιωμένες γυναίκες που ήταν μόνες τους.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα μια 70χρονη και μια 74χρονη κατήγγειλαν τις ύποπτες κινήσεις ενός άνδρα, η περιγραφή του οποίου ταιριάζει με αυτή του 23χρονου Πακιστανού.

Ωρωπός - απόπειρα βιασμού

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία, αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 9-6-2023 στη Σκάλα Ωρωπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 23χρονος αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού. Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 8-6-2023 στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού, ο 23χρονος προσέγγισε 69χρονη ημεδαπή και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Η παθούσα αμύνθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας που επιλήφθηκαν προανακριτικά της υπόθεσης, πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα στον τόπο τέλεσης της ανωτέρω πράξης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ασύρματο ακουστικό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, επιπλέον δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά τις έντονες λεκτικές αντιδράσεις τους.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που προσομοίαζαν με το δράστη, εντοπίστηκε ο 23χρονος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου συνδέθηκε με το εν λόγω ακουστικό.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ειδήσεις σήμερα:

Λασίθι: Διπλή αυτοκτονία αστυνομικών μέσα σε λίγες ώρες

Τροχαίο δυστύχημα με σύγκρουση ΙΧ και οχήματος της Τροχαίας (εικόνες)

Καιρός – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Χθες 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)Χθες 18:18 | Ειδήσεις

Τι κατέθεσαν μάρτυρες που τέθηκαν υπό προστασία για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Διάλογοι, βίντεο και καταθέσεις στο μικροσκόπιο των αρχών.

Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)Χθες 21:13 | Ειδήσεις

Από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη, από το Όστιν στη Βοστόνη, στο Σικάγο και την Ατλάντα, το κίνημα των φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών γιγαντώνεται ώρα με την ώρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39Ενδοοικογενειακή βία - Ηράκλειο: Την ξυλοκόπησε ο ίδιος της ο πατέρας22:25Καϊλή: Βολές κατά ΠΑΣΟΚ και ΕΕ - “Θα μετακομίσω στην Ιταλία”22:12Αυχένας και μέση: Νευροδιέγερση για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου21:58Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία21:52Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: “πεδία μάχης” με σφοδρές συγκρούσεις (βίντεο)21:45Τέμπη - Κασσελάκης για Φλέσσα: Η ντροπή φτάνει στα άκρα... (βίντεο)21:31Επιθεώρηση εργασίας: Πρόστιμα και “μπλόκο” σε οικοδομές και εργοτάξια 21:18ΗΣΑΠ: Ακινητοποιήθηκαν συρμοί - Νεαροί μπήκαν στις γραμμές21:04Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)20:51Τροχαίο στη Βουλή – Ιάσονας: Ενοχή του οδηγού πρότεινε ο εισαγγελέας 20:38Χανιά: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους20:25Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς20:11Δολοφονία Λυγγερίδη: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες και οι διάλογοι (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο