LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2023 17:55 | Ανανέωση: 10 Ιουνίου 2023 20:20

Κακοποίηση ζώων - Λίμνη Κερκίνη: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τρία ελαφάκια (εικόνες)

Οργή έχει προκαλέσει η είδηση για νέα περίπτωση θανάσιμου πυροβολισμού ζώων, Αυτή τη φορά νεκρά βρέθηκαν τρία ελάφια στη λίμνη Κερκίνη.

Ελάφι - Πάρνηθα

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως κάποιοι ασυνείδητοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τρία ελάφια στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης.

Το νεκρό ελάφι εντόπισε σε μικρή απόσταση κάτω από το Ακριτοχώρι ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης, κατά τη διάρκεια της καθημερινής περιπολίας του.

Ελάφια - Κερκίνη

«Το ελάφι ήταν ενήλικο και πυροβολημένο με επτά σκάγια στο σώμα του. Ειδοποίησα το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στην αυτοψία που έκαναν φάνηκε ότι στο ίδιο σημείο υπήρχαν και δύο νεκρά ελάφια, μικρότερης ηλικίας» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης.

Ελάφια - Κερκίνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελάφι ήταν εκτροφής αλλά ο ιδιοκτήτης της φάρμας πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή. Μετά τον θάνατό του, κάποιοι παραβίασαν την περίφραξη της φάρμας και ελάφια βγήκαν από αυτήν με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην περιοχή της Κερκίνης. Τρία από αυτά τα πυροβόλησαν ασυνείδητοι και έρευνες γίνονται από την Αστυνομία για τον εντοπισμό τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίκαλα: Συνελήφθη γιαγιά που έκοβε την περίφραξη του ΟΣΕ… για να περάσει απέναντι!

Πάτμος: Σύλληψη νεαρού για βιασμό ηλικιωμένης

Ασπρόπυργος: Ένοπλοι με καλάσνικοφ έκαψαν φορτηγά σε βενζινάδικο (εικόνες)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο