LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 10 Ιουνίου 2023 09:38

ΝΒΑ: Οι Νάγκετς μια ανάσα… από το δαχτυλίδι

Η ομάδα του Ντένβερ έκανε το 3-1 κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ και χρειάζονται πλέον ακόμη μια για να στεφθούν πρωταθλητές.

Ναγκετς - Χιτς

Ο Άαρον Γκόρντον σημείωσε ρεκόρ καριέρας στα playoff με 27 πόντους και οι Ντένβερ Νάγκετς βρίσκονται πλέον μία νίκη από τον πρώτο τους τίτλο, με τη νίκη μετά την επικράτηση με 108-95 επί των Χιτ στο Μαϊάμι στον 4ο αγώνα των τελικών του ΝΒΑ.

Οι Νάγκετς...επιβίωσαν όταν ο Νίκολα Γιόκιτς φορτώθηκε με πέντε φάουλ εννέα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης για να κάνουν το 2 στα 2 στη Φλόριντα , απέναντι στους Χιτ που και σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν κουρασμένοι.

Τώρα η ομάδα του Ντένβερ μπορεί να κερδίσει τον τίτλο εντός έδρας στο 5ο παιχνίδι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ναγκετς - Χιτς

Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε 23 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ και ο Μπρους Μπράουν σημείωσε 11 από τους 21 πόντους του στην τέταρτη περίοδο, καθώς οι Νάγκετς προηγήθηκαν με 3-1 στη σειρά των τελικών.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ σημείωσε 15 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ και ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ 11 πόντους για το Ντένβερ.

Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 25 πόντους, επτά ριμπάουντ και επτά ασίστ και ο Μπαμ Αντεμπάγιο 20 πόντους και 11 ριμπάουντ για τους Χιτ. Ο Κάιλ Λόουρι σημείωσε 13 πόντους και από 12 οι Κέβιν Λαβ και Ντάνκαν Ρόμπινσον για το Μαϊάμι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρίκαλα: Συνελήφθη γιαγιά που έκοβε την περίφραξη του ΟΣΕ… για να περάσει απέναντι!

Η Σφαγή του Διστόμου: ένα αποτρόπαιο έγκλημα των Ναζί

Ασπρόπυργος: Ένοπλοι με καλάσνικοφ έκαψαν φορτηγά σε βενζινάδικο (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεωνΣήμερα 14:52 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος για την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Άγκυρα.

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματαΣήμερα 16:18 | Τοπικά Νέα

Ο εφιάλτης μιας 37χρονης στα χέρια του συζύγου της, που την κακοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας χρήματα για τα χρέη του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βαρκελώνη: Σκύλοι θεραπείας φέρνουν χαμόγελο σε ασθενείς της εντατικής (βίντεο)17:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Εκβίαζε και έδερνε τη γυναίκα του για να πάρει χρήματα16:35Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη 16:21Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο της σύγκρουσης16:08Χατζηδάκης: : Η λέξη - κλειδί για Ελλάδα και Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα15:54Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)15:40Γαλλία: Άντρας απειλούσε να ανατιναχτεί έξω από το ιρανικό προξενείο (βίντεο)15:26“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία15:15Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Στόχος η βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων15:02Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Περιορισμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο 14:49Θεσσαλονίκη: Έκλεψε μπαταρία από... αναπηρικό αμαξίδιο14:35Ισραηλινή επίθεση - Άγκυρα: Κίνδυνος μόνιμης σύγκρουσης μετά τις τελευταίες εξελίξεις14:22Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο