LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Ιουνίου 2023 10:55

Αλ Ιτιχάντ: Διεκδικεί Καντέ μετά τον Μπενζεμά

Ένα «βήμα» πριν από την απόκτηση του διεθνή μέσου της Τσέλσι είναι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

 AP - Ενγκολό Καντέ

Η Αλ Ιτιχάντ, σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η ομάδα της Τζέντα πάντως θέλει να συνεχίσει τις εντυπωσιακές μεταγραφές και κινείται για την απόκτηση και του Ενγκολό Καντέ!

Ο Γάλλος διεθνής μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την Τσέλσι και αντιπροσωπεία της Αλ Ιτιχάντ ταξίδεψε στο Λονδίνο και συναντήθηκε με τον ατζέντη του, καταθέτοντας μια τεράστια πρόταση.

Συγκεκριμένα οι Σαουδάραβες προσφέρουν 100 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση στον 31χρονο άσο, για τριετές συμβόλαιο, καθώς και μπόνους από τα δικαιώματα της εικόνας του και εμπορικές συμφωνίες για να τον δελεάσουν να φορέσει τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Μάκρη: Πέθανε 19χρονη έγκυος - Περίμενε ασθενοφόρο επί ώρες

“Το Πρωινό” - Φλωρινιώτης: η κόρη του, η αποκάλυψη για τον θάνατο του και ο Άγιος Νικόλαος (βίντεο)

Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απόσυρση της έφεσης και “τέλος” στις Πανελλήνιες

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο