LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Ιουνίου 2023 21:00

Λήμνος: νεκρός εντοπίστηκε χειριστής γιοτ

Τραγωδία στα ανοιχτά της Λήμνου, όταν εντοπίστηκε νεκρός, χειριστής γιοτ που αγνοείτο από το πρωί της Τρίτης.

Λιμενικό - Σκάφη - περιπολία

Νεκρός εντοπίστηκε ο χειριστής του σκάφους που εξέπεμψε SOS κοντά στον Αη Στράτη το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο Αμερικανό, ο οποίος είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη με γιοτ και είχε ζητήσει βοήθεια κοντά στη Λήμνο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις όμως βρήκαν μόνο το σκάφος το οποίο ρυμουλκήθηκε στον Άγιο Ευστράτιο. Ο 70χρονος εντοπίστηκε πολλές ώρες αργότερα νεκρός μετά από εκτεταμένες έρευνες του Λιμενικού.

Ο αγνοούμενος φέρεται να είναι Αμερικανός υπήκοος, ενώ το σκάφος είχε ξεκινήσει από μαρίνα της Καλαμαριάς με προορισμό λιμάνι στην Τουρκία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Καβάλα: Μαθητής ΕΠΑΛ ο οδηγός που “έλιωσε” το απορριμματοφόρο (εικόνες)

Κως: Πέθανε σε καρότσα αγροτικού γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Πέθανε η Χρύσα Δαμιανίδου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Eurovision: Ο μεγάλος νικητής και η θέση της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 06:18 | Ειδήσεις

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Eurovision: Eντάσεις μεταξύ αστυνομίας και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών (εικόνες)Σήμερα 06:40 | Ειδήσεις

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν γύρω από το Malmö Arena.

Eurovision 2024 - Ισραήλ: οι αποδοκιμασίες και η πέμπτη θέση (εικόνες)Σήμερα 07:30 | Ειδήσεις

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αποτυπώνουν τις αποδοκιμασίες προς τη συμμετοχή του Ισραήλ στον τελικό της Eurovision.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εξάρχεια: Ένταση, ζημιές και προσαγωγές08:12Eurovision 2024 - Ισραήλ: οι αποδοκιμασίες και η πέμπτη θέση (εικόνες)07:58Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογος07:44Γιορτή της Μητέρας: Η “πηγή της ζωής” και η ιστορία της ημέρας που της... αφιερώθηκε!07:30ΔΥΠΑ - ΕΦΚΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου07:16Eurovision: Eντάσεις μεταξύ αστυνομίας και φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών (εικόνες)07:03Εορτολόγιο – 12 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:50“5Χ5” ΣΠΕΣΙΑΛ με Τουμασάτου και Κατσούλη (εικόνες)06:36Eurovision: Ο μεγάλος νικητής και η θέση της Ελλάδας (εικόνες)06:22Καιρός: Κυριακή του Θωμά με τοπικές μπόρες και άνοδο θερμοκρασίας06:09Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι παντρεύεται σύντομα00:00Ρώμη – Τσιτσιπάς: Στον τρίτο γύρο με ανατροπή23:49Βόλος: Ιδιοκτήτης και ενοικιαστής κατέληξαν στα δικαστήρια για την... γατοτροφή23:37ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος: Αντίο…με ισοπαλία για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”23:26Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό (βίντεο)23:13Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: Νίκη γοήτρου για τους φιλοξενούμενους22:58Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς22:44Πανσερραϊκός – Κηφισιά: Τα “λιοντάρια” πήραν την νίκη και την πρωτιά στα play out22:31ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Απόδραση από το Γεντί Κουλέ για τους Αγρινιώτες22:17Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεώρησε συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων22:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο