LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Ιουνίου 2023 13:56 | Ανανέωση: 04 Ιουνίου 2023 14:18

Qatar Gate - Εύα Καϊλή: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά την αποφύλακισή της

Μετά τη Liberation, η Ελληνίδα πολιτικός μίλησε για όλους και για όλα στην Corriere della serra. Τι λέει για την δικαστική υπόθεση που την αφορά και τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Εύα Καϊλή - Corriere della Sera

Μετά τη Liberation, η Εύα Καϊλή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Corriere della Sera, μιλά για την δικαστική υπόθεση που την αφορά και τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί. «Αν είχα αναφερθεί σε σημαντικά ονόματα θα είχα επιστρέψει στην κόρη μου, αλλά θα ψευδόμουν», δήλωσε η πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παράλληλα, η κ. Καϊλή υπογράμμισε: «Αισθάνομαι πιο δυνατή, εκτιμώ κάθε στιγμή με την κόρη μου, δεν καταφέρνω να σταματήσω να την κοιτάω». Σε σχέση με την παραμονή της στην φυλακή, αμέσως μετά την σύλληψη, είπε: «υπέφερα φοβερά από το κρύο, διότι μου πήραν το παλτό» και «ανησυχούσα για την κόρη μου, διότι δεν μου επετράπη να καλέσω δικηγόρο και ούτε να μιλήσω με την οικογένειά μου».

«Όταν συνέλαβαν τον Φραντσέσκο και του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, σκέφθηκα ότι θα ήταν τροχαίο. Μετά μου έστειλαν την είδηση ότι και ο Παντρσέρι είχε συλληφθεί, έπαθα πανικό. Ήξερα ότι στο γραφείο του, που ήταν δωμάτιο στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, όπου δεν πάω ποτέ, υπήρχε μια βαλίτσα του Παντσέρι και βρήκα ένα σωρό χρήματα. Δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί, αλλά ήθελα να απομακρύνω από το σπίτι τα χρήματα αυτά, για να τα ξαναδώσω στον Παντσέρι, που νόμιζα ότι ήταν και ο ιδιοκτήτης τους. Δεν σκέφθηκα καθόλου να χρησιμοποιήσω την βουλευτική μου ασυλία, και αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήξερα τι αντιπροσώπευαν, στην πραγματικότητα, τα χρήματα αυτά», δηλώνει η Εύα Καϊλή.

Εύα Καϊλή - Corriere della Sera

Προσθέτει, δε, ότι «ήξερα ότι ο Παντσέρι λάμβανε δωρεές» και ότι «υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά με την δράση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τα άτομα που σχετίζονταν με αυτές», αλλά «η ίδια δεν συγκαταλέγομαι σε αυτά».

«Μετά από πάνω από ένα χρόνο ερευνών, οι δραστηριότητες μου και οι λογαριασμοί μου ελέγχθηκαν και είναι κρυστάλλινοι. Στα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν δεν υπάρχουν δακτυλικά μου αποτυπώματα. Με τους δικηγόρους μου θα αποδείξω την αθωότητά μου», λέει στην Corriere η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.

Εύα Καϊλή - Corriere della Sera

Απαντά, δε, ότι «τώρα μπορεί να μοιάζουν όλα ύποπτα, αλλά πριν δεν ήταν έτσι», διότι «ο Παντσέρι ήταν ο εργοδότης του Τζόρτζι και τον προσέλαβε όταν ήταν φοιτητής μόλις είκοσι ετών» και «εργάσθηκε για τον Παντσέρι ως προσωπικός μεταφραστής και βοηθός και συνέχισε να τον βοηθά και μετά την λήξη της θητείας του ως ευρωβουλευτή. Ο Φρανσέσκο ένιωθε βαθιά ευγνωμοσύνη και ηθική υποχρέωση προς τον Παντσέρι».


Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά σε αυτοκίνητο από... γυαλιά ηλίου (εικόνες)

Σάμος: Βόας έκοβε... βόλτες προκαλώντας πανικό (εικόνες)

Βέλγιο: Σε νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ – Πούτιν: Τηλεφωνική επικοινωνία για Ουκρανία και Ιράν07:03Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Ιουλίου06:50Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος την Παρασκευή (χάρτης)06:36Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονης06:23Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:09Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βράχο- Τραυματίστηκε γυναίκα (εικόνες)23:59Παναθηναϊκός - Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ένα βήμα από τη συμφωνία, λένε οι Λιθουανοί23:47Φωτιά στην Ιεράπετρα: Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει τις καμένες εκτάσεις23:34Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα που διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια23:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανείπωτη καταστροφή και η μάχη με τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)23:06Μεξικό: Ο δήμαρχος μιας πόλης παντρεύτηκε έναν.... θηλυκό αλιγάτορα (βίντεο)22:52Αχαΐα: Οδηγός παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα - Ακρωτηριάστηκε μία εργαζόμενη 22:38Χίος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης22:23Μπόρχα Γκόμεθ: Νεκρός ο 20χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια δοκιμών22:09Παναθηναϊκός: Αγόρασε από την Ίντερ το ποσοστό του Βαγιαννίδη21:55Πέθανε ο Μάικλ Μάντσεν21:26Ραφήνα: Σε ύφεση η φωτιά - Παραμένουν σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις21:11Μουντιάλ Συλλόγων: Οι μεγάλες μάχες των προημιτελικών ζωντανά στον ANT1 και το antenna.gr20:57Κρήτη: Αυτοκίνητο εμβόλισε διανομέα που σταμάτησε σε διάβαση – Διέφυγε πετώντας πέτρες ο οδηγός (βίντεο)20:41Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν: Στο τραπέζι η επίλυση όλων των αμφιλεγόμενων θεμάτων20:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο