LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Ιουνίου 2023 13:56 | Ανανέωση: 04 Ιουνίου 2023 14:18

Qatar Gate - Εύα Καϊλή: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά την αποφύλακισή της

Μετά τη Liberation, η Ελληνίδα πολιτικός μίλησε για όλους και για όλα στην Corriere della serra. Τι λέει για την δικαστική υπόθεση που την αφορά και τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί.

Εύα Καϊλή - Corriere della Sera

Μετά τη Liberation, η Εύα Καϊλή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Corriere della Sera, μιλά για την δικαστική υπόθεση που την αφορά και τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί. «Αν είχα αναφερθεί σε σημαντικά ονόματα θα είχα επιστρέψει στην κόρη μου, αλλά θα ψευδόμουν», δήλωσε η πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παράλληλα, η κ. Καϊλή υπογράμμισε: «Αισθάνομαι πιο δυνατή, εκτιμώ κάθε στιγμή με την κόρη μου, δεν καταφέρνω να σταματήσω να την κοιτάω». Σε σχέση με την παραμονή της στην φυλακή, αμέσως μετά την σύλληψη, είπε: «υπέφερα φοβερά από το κρύο, διότι μου πήραν το παλτό» και «ανησυχούσα για την κόρη μου, διότι δεν μου επετράπη να καλέσω δικηγόρο και ούτε να μιλήσω με την οικογένειά μου».

«Όταν συνέλαβαν τον Φραντσέσκο και του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, σκέφθηκα ότι θα ήταν τροχαίο. Μετά μου έστειλαν την είδηση ότι και ο Παντρσέρι είχε συλληφθεί, έπαθα πανικό. Ήξερα ότι στο γραφείο του, που ήταν δωμάτιο στον δεύτερο όροφο του σπιτιού, όπου δεν πάω ποτέ, υπήρχε μια βαλίτσα του Παντσέρι και βρήκα ένα σωρό χρήματα. Δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί, αλλά ήθελα να απομακρύνω από το σπίτι τα χρήματα αυτά, για να τα ξαναδώσω στον Παντσέρι, που νόμιζα ότι ήταν και ο ιδιοκτήτης τους. Δεν σκέφθηκα καθόλου να χρησιμοποιήσω την βουλευτική μου ασυλία, και αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήξερα τι αντιπροσώπευαν, στην πραγματικότητα, τα χρήματα αυτά», δηλώνει η Εύα Καϊλή.

Εύα Καϊλή - Corriere della Sera

Προσθέτει, δε, ότι «ήξερα ότι ο Παντσέρι λάμβανε δωρεές» και ότι «υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά με την δράση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τα άτομα που σχετίζονταν με αυτές», αλλά «η ίδια δεν συγκαταλέγομαι σε αυτά».

«Μετά από πάνω από ένα χρόνο ερευνών, οι δραστηριότητες μου και οι λογαριασμοί μου ελέγχθηκαν και είναι κρυστάλλινοι. Στα χαρτονομίσματα που βρέθηκαν δεν υπάρχουν δακτυλικά μου αποτυπώματα. Με τους δικηγόρους μου θα αποδείξω την αθωότητά μου», λέει στην Corriere η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.

Εύα Καϊλή - Corriere della Sera

Απαντά, δε, ότι «τώρα μπορεί να μοιάζουν όλα ύποπτα, αλλά πριν δεν ήταν έτσι», διότι «ο Παντσέρι ήταν ο εργοδότης του Τζόρτζι και τον προσέλαβε όταν ήταν φοιτητής μόλις είκοσι ετών» και «εργάσθηκε για τον Παντσέρι ως προσωπικός μεταφραστής και βοηθός και συνέχισε να τον βοηθά και μετά την λήξη της θητείας του ως ευρωβουλευτή. Ο Φρανσέσκο ένιωθε βαθιά ευγνωμοσύνη και ηθική υποχρέωση προς τον Παντσέρι».


Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά σε αυτοκίνητο από... γυαλιά ηλίου (εικόνες)

Σάμος: Βόας έκοβε... βόλτες προκαλώντας πανικό (εικόνες)

Βέλγιο: Σε νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚυριάκος Μητσοτάκης: Συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» για την ΟυκρανίαΣήμερα 22:01 | Ειδήσεις

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις όσον αφορά στο σχέδιο (των ΗΠΑ) για την ειρήνη στην Ουκρανία.

Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφέςΣήμερα 18:51 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσε ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ στον ΑΝΤ1 για την αλλαγή συνόρων της Ουκρανίας.

Καρδίτσα: 12χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος - Υπέστη σοβαρό έγκαυμα προσπαθώντας να ανάψει το τζάκιΣήμερα 18:29 | Ειδήσεις

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο 12χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σο νοσοκομείο "Παίδων" της Αθήνας.

Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στο Κρεμλίνο για συνομιλίες με τον ΠούτινΣήμερα 22:34 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, υπογράμμισε ότι «απομένουν λίγα σημεία διαφωνίας» και η συμφωνία ειρήνης στην Ουκρανία είναι κοντά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Επείγουσα αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω…απείθαρχου επιβάτη23:59Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιολογεί θετικά το σχέδιο του προϋπολογισμού της Ελλάδας για το 202623:44Πάπας Λέων: Ταξιδεύει στην Τουρκία – θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο23:29Παναθηναϊκός: «Πάτησε» την Παρτιζάν κι έπιασε κορυφή 23:14Ο Τραμπ στέλνει τον Γουίτκοφ στο Κρεμλίνο για συνομιλίες με τον Πούτιν23:00Παραμένει στην ΑΕΚ ο Ρότα μέχρι το 203022:46Ηράκλειο: Φωτιά σε εργοστάσιο - Σοβαρές υλικές ζημιές, μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής22:32Champions League: Εκτός έδρας νίκες για Μπενφίκα και Ούνιον Σεν Ζιλουάζ22:18Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» για την Ουκρανία22:04ΤΑΞΙ: Νέα 48ωρη απεργία21:50Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Προσευχόταν τα τελευταία της λεπτά η 75χρονη - Υποψήφια με την Χρυσή Αυγή η 46χρονη21:36ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι 28 Νοεμβρίου21:22Τέλλογλου - Αισθητήρες σε γέφυρες: Αγώνας δρόμου για ελέγχους στατικότητας21:08Ενδοοικογενειακή βία – ΕΛ.ΑΣ: 47 συλλήψεις καθημερινά μέσα στο 202520:54Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Άρη Μουγκοπέτρου20:40ANT1 sports: O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς20:26Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1: Η Ουκρανία και η Ρωσία έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές20:12Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο μετάβασης του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - Οι τρεις μεγάλες αλλαγές19:58Καρδίτσα: Λύκος μπήκε σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσε 20 πρόβατα και αρνιά (εικόνες)19:30Αγροτικές επιδοτήσεις: Τα βασικά χαρακτηριστικά του μεταβατικού συστήματος πληρωμών και ελέγχων για το 202519:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο