LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2023 23:13

Ρόδος: Δημόσιος υπάλληλος και πολίτης “πιάστηκαν” στα χέρια (εικόνες)

Αιματηρό επεισόδιο σε δημόσια υπηρεσία της Ρόδου. Χειροπέδες σε δύο άτομα.

Ρόδος - Δημόσια Υπηρεσία - ξυλοδαρμός

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή στο Κτηματολόγιο της Ρόδου, όπου ξέσπασε καβγάς μεταξύ υπαλλήλων και πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης που εξυπηρετείτο από γυναίκα υπάλληλο άρχισε να λογομαχεί μαζί της κι ένας συνάδελφός της έσπευσε να «βοηθήσει».

Αν’αυτού η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους, να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές!

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με μαρτυρίες άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι(!) και να γεμίσει με αίματα το πάτωμα! Μπροστά στο επεισόδιο βρίσκονταν επίσης αρκετοί δικηγόροι της Ρόδου και πολίτες. Κάποιοι από αυτούς μπήκαν παρενέβησαν και χώρισαν τους δύο, αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα.

Ρόδος - Δημόσια Υπηρεσία - ξυλοδαρμός

Ο πολίτης έφυγε από το σημείο με απειλές και βρισιές, συνελήφθη όμως λίγα λεπτά αργότερα και από κοινού πολίτης και υπάλληλος οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Στο σημείο έφθασε ομάδα αστυνομικών, που κατέγραψε  δεδομένα και τα όσα συνέβησαν και αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας. Η υπόθεση θεωρείται βέβαιο ότι θα ξεκαθαρίσει πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ρόδος - Δημόσια Υπηρεσία - ξυλοδαρμός

Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Άννα Βίσση: H στιγμή που δάκρυσε για τα 50 χρόνια καριέρας (βίντεο)

Παυλόπουλος στον ΑΝΤ1: οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)07:30Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας07:23Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο