LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 31 Μαΐου 2023 11:23

BIOTIX: Η 1η ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών, από την Quest

Καινοτομία και έρευνα συνδυάζονται στα προβιοτικά BIOTIX της Quest.

BIOTIX - προβιοτικά - Quest

Σε ενημέρωση από την εταιρεία, αναφέρονται τα εξής:

«Η Quest, με 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι μια από τις πρώτες εταιρίες παγκοσμίως που αναγνώρισαν την τεράστια σημασία των προβιοτικών στην υγεία. Την δεκαετία του ΄80, σχεδίασε το Acidophilus Plus, που ήταν το 1ο προβιοτικό που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και κυκλοφορεί μέχρι σήμερα, έχοντας πιστό κοινό.

Στη συνέχεια, το 2010 δημιούργησε τη σειρά Biotix, την 1η σειρά εξειδικευμένων προβιοτικών συμπληρωμάτων με στοχευμένη δράση που πλέον περιλαμβάνει περισσότερα από 10 προϊόντα.

Επιπλέον, είναι η 1η εταιρία που κατάφερε να συνδυάσει στα προϊόντα της τα προβιοτικά με άλλα συστατικά και να εγγυηθεί για τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα Immune Biotix, CalmBiotix, καθώς και τα Tum Biotix Gold και Cholesterol Biotix που βραβεύτηκαν στα Food Supplement Awards 2022.

Καινοτομία DR caps & In-house παραγωγή

Η Quest είναι ένας από τους ελάχιστους in-house παραγωγούς που παράγει τα προβιοτικά της στις δικές της εγκαταστάσεις και μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τις DR κάψουλες (κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης) στα προβιοτικά της, για την απελευθέρωση των προβιοτικών απευθείας στο έντερο, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Συνθέσεις που βασίζονται στην έρευνα και προτείνονται από επαγγελματίες υγείας

Οι συνθέσεις των Biotix βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες και τα συστατικά τους επιλέγονται και συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο που εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα. Τα Biotix τα εμπιστεύονται και τα προτείνουν επαγγελματίες υγείας, όπως γιατροί, φαρμακοποιοί και διαιτολόγοι.

 BIOTIX - προβιοτικά - Quest

Η Ζέτα Δούκα επιλέγει Biotix 

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα διατροφής και υγείας, η Ζέτα Δούκα έβαλε τα Biotix στη ζωή της το 2017, πίστεψε σε αυτά και διαπίστωσε η ίδια τα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία της. Είναι η πρέσβειρα των Biotix από το 2017 και πλέον ως πρέσβειρα όλης της Quest, υποστηρίζει τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο καθένας μας από τα συμπληρώματα διατροφής της Quest. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Φροντίδα είναι να απολαμβάνεις τη μέρα σου με πιο λειτουργικό έντερο, δυνατότερο ανοσοποιητικό και καλύτερη διάθεση. Άλλαξε κι εσύ τη ζωή σου με προβιοτικά Biotix, από την Quest”».

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές - Κόπτσης: Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φθάσουν τα θέματα στους μαθητές (βίντεο)

Εκλογές 2023: Που βρέθηκε ο χαμένος σάκος με τα ψηφοδέλτια (βίντεο)

ΡΑΕ - Ρεύμα: Συμβουλές για αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)Σήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο