LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 30 Μαΐου 2023 08:37

Νέα Αγχίαλος: Οχιά δάγκωσε γυναίκα σε αυλή σπιτιού

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και παραμένει η γυναίκα. Που και ποιος αντιμετώπισε το δηλητηριώδες φίδι. Στην ΜΕΘ παραμένει η 39χρονη ερπετολόγος στην Θεσσαλονίκη.

οχιά - φίδι

Μια 55χρονη γυναίκα από τη Νέα Αγχίαλο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου μετά από δάγκωμα οχιάς.

Το φίδι δάγκωσε την γυναίκα,  σύμφωνα με το gegonota.newsτην ώρα που έκανε δουλειές στην αυλή του σπιτιού της.

Η γυναίκα αισθάνθηκε αμέσως αδιαθεσία και ο σύζυγός της τη μετέφερε στο “Αχιλλοπούλειο”.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ωστόσο η πεθερά της γυναίκας που δέχθηκε το δάγκωμα, πρόλαβε να παγιδεύσει το φίδι κάτω από ένα βαρέλι και να το χτυπήσει με βαρύ αντικείμενο. Έτσι, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, βρήκαν το φίδι νεκρό.

Η γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο Βόλου.

οχιά - φίδι

Εν τω μεταξύ, σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 39χρονης ερπετολόγου, η οποία νοσηλεύεται στην Α' ΜΕΘ του Νοσοκομείου "Παπανικολάου", μετά από δάγκωμα οχιάς που δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή, σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι γιατροί, η ασθενής συνεχίζει να υποστηρίζεται αναπνευστικά και αιμοδυναμικά και βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.

Η 39χρονη κλήθηκε να απομακρύνει οχιά που εντοπίστηκε στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και στην προσπάθειά της να την απομακρύνει δέχτηκε δήγμα από το φίδι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τράπεζα Θεμάτων: Νέα επίθεση από χάκερ την Τρίτη

Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη - Πέραμα: 4 συλλήψεις για το δυστύχημα

Κρήτη: Μάνα άφησε τρία μικρά παιδιά, μόνα στο σπίτι, για μέρες

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις13:41Άννα Παναγιωτοπούλου: “Έφυγε” από τη ζωή η ηθοποιός13:28Mr Bitcoin: Η ομολογία και η ποινή που αντιμετωπίζει στις ΗΠΑ13:15Βλάντο Τζούροβιτς: Νεκρός ο γιός του - Είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του λίγες ώρες νωρίτερα13:01Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 1 γυναίκας και 5 ανδρών την Μεγάλη Παρασκευή12:48Κέρκυρα: Έσπασαν τους μπότηδες για την Πρώτη Ανάσταση (εικόνες)12:34Ιεροσόλυμα: Live η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός12:20Κέρκυρα - Κασσελάκης: Οι μπότηδες και η περιφορά του Αγίου Σπυρίδωνα (εικόνες)12:07Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο