LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 30 Μαΐου 2023 08:06 | Ανανέωση: 30 Μαΐου 2023 08:38

“The 2Night Show” - Δημήτρης Πιατάς: Έκανα πλάτες στον Μπονάτσο για να μην βγαίνει με την Βουγιουκλάκη (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο ίδιος για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Βλάσση Μπονάτσου.

The 2 Night Show - Πιατάς

Ο Δημήτρης Πιατάς βρέθηκε καλεσμένος στο "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε - μεταξύ άλλων - για την στενή φιλία του με τον Βλάσση Μπονάτσο και την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έκανα πλάτες στον Βλάσση Μπονάτσο για να μην βγαίνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Βλάσσης ήταν φίλος μου και συγκυριακά τον ήξερα από το «Πέλομα Μποκιού». Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και στην επιθεώρηση μαζί, παίξαμε και κλαίγαμε από τα γέλια.

The 2 Night Show

Ήταν μια αιτία για να βρεθώ και με την Αλίκη και με θεώρησε ότι ήμουν το καλό παιδί. Με πήρε κι έπαιξα στην Εύθυμη Χήρα με σκηνοθέτη τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Με έβαλε ένθετο γιατί με θεωρούσε το γούρι και μου έλεγε ότι βγάζεις θετική ενέργεια. Η Αλίκη με ήθελε σε κάθε επεισόδιο» είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

«Η Αλίκη είπε στον Μπονάτσο ότι θα κάνεις παρέα μόνο με τον Πιατά. Οπότε για ξεκάρφωμα έλεγε ότι πάω με τον Δημήτρη έξω, φεύγω εγώ (σ.σ. όταν ήθελε να βρεθεί με την Αλίκη)» πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς.

Εκτός από τη σχέση Βουγιουκλάκη - Μπονάτσου, ο Δημήτρης Πιατάς μοιράστηκε και κάποιες στιγμές – αστείες και μη – με σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

«Με τον Θανάση Βέγγο όχι μόνο ήμασταν φίλοι αλλά μου έλαχε να είμαι και στο τέλος της ζωής του στο νοσοκομείο, τον αποχαιρέτησα. Με ειδοποίησαν και βρέθηκα πρώτος γιατί έμενα κοντά. Με έβαλαν στον νεκροθάλαμο μόνο μου και τον αποχαιρέτησα συγκλονιστικά. Κλαίγοντας και αποχαιρετώντας.

Μια φορά είχα πάει στο νοσοκομείο και ήταν “έξαλλος” με την αποκλειστική που καθόταν δίπλα του και εκείνος ήταν ξαπλωμένος. Έλεγε “δεν μπορώ εγώ να είμαι έτσι και να είναι όρθια η γυναίκα”. Ήταν πολύ ευγενής».

«Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν κομψός και ευγενής άνθρωπος. Δεν έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου τέτοια προσωπικότητα.

Ο Σπύρος Ευαγγελάτος για μένα ήταν ένας τεράστιος σκηνοθέτης, με εξαιρετική προσωπικότητα, με κάποιον τρόπο ήταν ο “γκουρού” μου!»

Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν φοβερή προσωπικότητα και την ενδιέφερε το μεροκάματο και όλη η ιστορία».

Ειδήσεις σήμερα:

Τράπεζα θεμάτων: προβλήματα και την Τρίτη

Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη - Πέραμα: 4 συλλήψεις για το δυστύχημα

Κρήτη: Μάνα άφησε τρία μικρά παιδιά, μόνα στο σπίτι, για μέρες

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
NBA: Έφυγε από τη ζωή ο Ντάριους Μόρις11:29Λήμνος: “Εκρηκτική” Ανάσταση στο Ανδρώνι (βίντεο)11:16Formula 1 - GP Μαϊάμι: Ο Φερστάπεν στην pole position11:02Πλημμύρες στη Βραζιλία: 70000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους10:49Χανιά: 14χρονος τραυματίστηκε με κροτίδα10:35Μανχάταν: Φάρσες για τοποθετήσεις βομβών σε συναγωγές 10:21Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν την Κυριακή του Πάσχα10:07Δημοτικές Εκλογές - Μεξικό: Νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου 09:54Φενερμπαχτσέ - Euroleague: Η ποινή για τα επεισόδια με τη Μονακό09:40ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου09:26Φωτιά στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή ηλικιωμένη στο διαμέρισμά της09:13Χίος: Ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο εντυπωσίασε και φέτος (βίντεο) 08:59Αυστραλία: Νεκρός 16χρονος ριζοσπαστικοποιημένος 08:46La Liga: Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας08:32Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός για έναν κόσμο χωρίς πολέμους08:19Αγία Παρασκευή: Φωτιά σε διαμέρισμα08:05Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο