LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 28 Μαΐου 2023 22:04

Βέροια: Της έκλεψε το πορτοφόλι και... ξεκίνησε τα ψώνια με τις κάρτες της

Η "πελάτισσα" με τα μακριά χέρια βούτηξε μέσα από την τσάντα της υπαλλήλου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα πορτοφόλι. Πώς εντοπίστηκε.

POS - ανέπαφες συναλλαγές

Χειροπέδες σε μια γυναίκα πέρασαν στη Βέροια αστυνομικοί της Ασφάλειας, το πρωί της Παρασκευής, καθώς από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το πρωί της Πέμπτης είχε μπει σε ένα κατάστημα παριστάνοντας την πελάτισσα και έβαλε "χέρι" στην τσάντα ενός υπαλλήλου, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Η "πελάτισσα" με τα μακριά χέρια βούτηξε μέσα από την τσάντα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα πορτοφόλι που είχε μέσα προσωπικά έγγραφα, 80 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στη συνέχεια έκανε ανέπαφες συναλλαγές αξίας 207,49 ευρώ σε διάφορα καταστήματα. Ωστόσο, εντοπίστηκε κατά την διάρκεια της έρευνας και συνελήφθη.

Το κλεμμένο πορτοφόλι βρέθηκε από τους αστυνομικούς, αλλά είχε μέσα μόνο τα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη, καθώς η δράστιδα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενη για κλοπή είχε ξοδέψει τα χρήματα και είχε ξεφορτωθεί τις τραπεζικές κάρτες πετώντας τις σε άγνωστο σημείο.

πηγή pliroforiodotis.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές - Μητσοτάκης: Αν οι πολίτες επιθυμούν να επιστρέψω στο Μαξίμου, πρέπει να με ξαναψηφίσουν

Μουζουράκης - Κοζάρη: Ο γάμος, το παθιασμένο φιλί και ο χορός (βίντεο)

Ρέθυμνο: Καταγγελία 14χρονης για βιασμό από πατέρα φίλου της

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο