LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2023 21:17

Θεσσαλονίκη: Αρκούδα εμφανίστηκε στον Χορτιάτη - Επείγουσα ανακοίνωση από τον Δήμο

Σε ποια περιοχή εντοπίστηκε η αρκούδα. Οδηγίες από τον δήμο στους κατοίκους. 

AP - Αρκούδα

(εικόνα αρχείου)

Η αρκούδα που προέρχεται απο την περιοχή του Χολομώντα εμφανίστηκε στην περιοχή του Χορτιάτη, αναφέρει σε επείγουσα ανακοίνωσή του ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, επικαλούμενος μαρτυρίες κατοίκων.

Ο δήμος με κατεπείγουσα έγγραφη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ήδη τις αρμόδιες υπηρεσίες, το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Αστυνομία και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας να βρίσκονται στην περιοχή, να την επιτηρούν και να ενεργήσουν με κάθε τρόπο για τη στήριξη και απομάκρυνση του επικίνδυνου ζώου.

Συγκεκριμένα η αρκούδα εντοπίστηκε στην αντιπυρική ζώνη κάτω από το ραντάρ στο μονοπάτι προς Κισσό, στην περιοχή της οδού Μακεδονομάχων, στο ύψος του πάρκου της Αγίας Παρασκευής.

O Δήμος παρακαλεί τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και σε περίπτωση που αντιληφθούν την εμφάνιση του ζώου να ενημερώσουν το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη όλο το 24ωρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπηρεσιακή Κυβέρνηση: Ποιοι θα είναι Υπηρεσιακοί Υπουργοί

Καταγγελία: Δασκάλα έβαλε σε 10χρονα ταινία ερωτικού περιεχομένου

Viral ο γλάρος που κλέβει... σνακ από περίπτερο στην Θάσο (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Στράτος Διονυσίου: ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού που “σίγησε” σαν σήμερα09:29Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους09:16Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα - Ομολογία πατέρα: ήταν λάθος αλλά φοβήθηκα... 09:02Λοβέρδος για Μητσοτάκη: “Αγκάθια” η επίσκεψη Ράμα και η Μονή της Χώρας08:49Eurovision: Η απάντηση της Σάττι, οι αποδοκιμασίες στο Ισραήλ και ο… Ολλανδός (βίντεο)08:35Τουρκία: Το TikTok μπορεί να απαγορευτεί08:22Καστοριά: “Έμπαινε” από την Αλβανία, έκλεβε σπίτια και ναούς και γύριζε... με τα πόδια στην χώρα του (εικόνες)08:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Η σημασία της θερμοκρασίας του φαγητού και η εμμηνόπαυση07:55Εορτολόγιο – 11 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Ρώμη: Στο νοσοκομείο ο Τζόκοβιτς - Δέχτηκε παγούρι στο κεφάλι (βίντεο)07:29 “I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: Οι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου (βίντεο)07:16Εύβοια: Νεκρή βρέθηκε γυναίκα μέσα στο σπίτι της07:03Μπάιντεν για Τραμπ: Μακάρι να είχε κάνει “ένεση με χλωρίνη”06:49ANT1+: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ 06:36Μύκονος: Άγρια συμπλοκή με νεκρό και τραυματία06:22Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο06:09Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς00:00Κιλιάν Μπαμπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το διαζύγιο και το “αντίο” του (βίντεο)23:48Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου23:37Νέα Ιωνία: Σύλληψη νεαρού με εκατοντάδες κροτίδες (εικόνες)23:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο