LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 24 Μαΐου 2023 13:19

Ρόδος: Εγκατέλειψε τον 7χρονο γιο της σε ξενοδοχείο

Σοκάρει η περίπτωση ανηλίκου που εγκαταλήφθηκε από τη μητέρα του σε ξενοδοχείο.

παιδί - σκιά

Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας φιλοξενείται το 7χρονο αγοράκι του βρέθηκε το απόγευμα της 20ης Μαΐου 2023 σε ξενοδοχείο του Φαληρακίου να περιφέρεται μόνο του και εγκαταλελειμμένο.

Οπως έγραψε η «δημοκρατική» η Αμεση Δράση δέχτηκε κλήση από έναν ημεδαπό για την ανεύρεση ενός αγοριού ηλικίας περίπου 7 ετών σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι.

Άμεσα μετέβη περιπολικό του ΑΤ Αρχαγγέλου στο σημείο, όπου εντοπίστηκε ο ανήλικος ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του.

Αναζητήθηκε ανεπιτυχώς η μητέρα του, το μικρό όνομα της οποίας αποκάλυψε στους αστυνομικούς το παιδί.

Το παιδί μεταφέρθηκε με εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για εξέτασή του και ακολούθως στο ορφανοτροφείο.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η μητέρα, μια 31χρονη αθίγγανη, που φέρεται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διαπράττει κλοπές και έχει απασχολήσει μόλις πρόσφατα τόσο τον τακτικό Ανακριτή όσο και το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, βρισκόταν στην περιοχή με ακόμη δύο παιδιά της και αποπειράθηκε να διαπράξει κλοπή αλλά έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή ενώ την καταδίωξαν περίοικοι και καταστηματάρχες.

Πήρε μαζί τις τα άλλα δύο της παιδιά και εγκατέλειψε το 7χρονο αγοράκι.

Ηδη η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου έχει κινήσει διαδικασία για κοινωνική έρευνα προκειμένου ακολούθως αν κριθεί σκόπιμο να προχωρήσει στην αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού.

Σημειώνεται ότι δεν είχε προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στην διάταξη του τακτικού Ανακριτή Ρόδου με την οποία αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους την 2α Μαϊου 2023 οι αθίγγανοι που συνελήφθησαν ως μέλη πολυμελούς σπείρας που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές και δύο εξ’ αυτών συνελήφθησαν την 11η Μαϊου 2023.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου συνέλαβαν την 11η Μαϊου 2023 την 31χρονη μητέρα του 7χρονου παιδιού, μια 13χρονη και μια 32χρονη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Την 11η Μαϊου 2023 καταγγέλθηκε ότι περί ώρα 13:00 της ιδίας ημέρας 5 αθίγγανοι και συγκεκριμένα δύο γυναίκες που είχαν μαζί τους τρία ανήλικα παιδιά, μετέβησαν σε αρτοποιείο επί της οδού Μητροπόλεως και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από τον λαιμό ημεδαπού, δίχως να το αντιληφθεί, μία χρυσή αλυσίδα αξίας 4.000 ευρώ.

Το θύμα αναγνώρισε από φωτογραφίες με απόλυτη βεβαιότητα ως δράστιδες της σε βάρος του κλοπής τις κατηγορούμενες που εντο πίστηκαν και προσήχθησαν.

Στην σπείρα που φέρεται να διευθύνει η 31χρονη αποδίδονται 8 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Πηγή:dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Το Κύπελλο Ελλάδος Ποδοσφαίρου και η ιστορία του

Ιωάννινα: Σύλληψη Αλβανού για τη “σφαγή της Λούσνια”

Κοζάνη: Συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔημοσκόπηση MARC για τον ΑΝΤ1: Η πρόθεση ψήφου, η ακρίβεια και τα ΤέμπηΧθες 16:32 | Ειδήσεις

Ποιους επιλέγουν οι πολίτες ως καταλληλότερους για να εκπροσωπήσουν την κεντροδεξιά και την κεντροαριστερά. Πόσα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή.

Κατατέθηκε η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Τι προβλέπειΧθες 19:53 | Ειδήσεις

Η τροπολογία για την προστασία της ακεραιότητας του Μνημείου αναμένεται να ψηφιστεί αύριο (21/10).

Τραμπ: Η Χαμάς θα εξαλειφθεί εάν παραβιάσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρόςΧθες 21:41 | Ειδήσεις

Το Ισραήλ βομβάρδισε χθες τη Γάζα ως απάντηση στις επιθέσεις της Χαμάς, η οποία διαψεύδει αυτές τις κατηγορίες.

Γεραπετρίτης προς Φιντάν: Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης – Μόνη μας διαφορά με την Τουρκία η ΑΟΖΧθες 19:01 | Ειδήσεις

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε, στη συνάντησή του στο Λουξεμβούργο με τον Τούρκο ομόλογό του, ότι η ανάδειξη του Τουφάν Ερχιουμάν ως νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ελπίδας και προσδοκίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο δυστύχημα στο Παλαιό Φάληρο23:59Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος που άρπαζε χρυσαφικά από πεζούς κινούμενος με ποδήλατο23:46Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονη στην Αμμουδάρα23:33Ιταλία – φονική επίθεση σε πούλμαν ομάδας μπάσκετ: Συλλήψεις από τον χώρο της άκρας δεξιάς23:19Τραμπ: Η Χαμάς θα εξαλειφθεί εάν παραβιάσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός23:06UEFA Europa League: Φέγενορντ – Παναθηναϊκός την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στις 22:0022:52Φονικός ανεμοστρόβιλος στην Γαλλία: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες στα βόρεια του Παρισιού (βίντεο)22:39Σισέ σε Μπενίτεθ: Φέρε την ομάδα μας εκεί που αξίζει - Πανάθα μόνο!22:25Λισαβόνα: Το καλώδιο που συνέδεε τα βαγόνια του τελεφερίκ Γκλόρια ήταν "εκτός προδιαγραφών"22:12Γάζα: Το Ισραήλ ανέκτησε από την Χαμάς ακόμη μια σορό ομήρου21:58Γαλλία: Ο Μακρόν δέχθηκε τον Σαρκοζί στο Προεδρικό Μέγαρο, λίγο πριν οδηγηθεί στη φυλακή21:45Παρίσι - Λούβρο: Το χρονικό της "κλοπής της δεκαετίας"21:31Μπαρτσελόνα: «Μεντιλίμπαρ, ένας παλιός γνώριμος» - Οι 25 φορές με 6 ομάδες και το 100ο γκολ του Μέσι στον Ολυμπιακό21:18Formula 1 - GP ΗΠΑ: Μεγάλη νίκη του Μαξ Φερστάπεν21:04Νετανιάχου: Ρίξαμε 153 τόνους βόμβες στη Λωρίδα της Γάζας χθες20:51Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από νεαρούς20:37Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:24Ιωάννινα: Πατέρας δωρίζει νεφρό στον γιο του - Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου20:10Κατατέθηκε η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Τι προβλέπει19:57Αχαΐα: Σύσκεψη για την ευλογιά των αιγοπροβάτων - "Στόχος μας να αποφύγουμε το lockdown"19:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο