LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2023 13:19

Θεσσαλονίκη: Οι επιθέσεις με αβγά σε σπίτια έγιναν... μάστιγα (βίντεο)

Σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι επιθέσεις με αβγά σε σπίτια προκαλώντας πανικό στους ενοίκους. Στα "χέρια" της ΕΛΑΣ οπτικό υλικό. 

Ωραιόκαστροο - επιθέσεις - αυγά - σπίτια

Σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι "επιθέσεις"  -χωρίς κίνητρο- με αβγά σε σπίτια στην περιοχής Ωραιοκάστρου, στην Θεσσαλονίκη, με την ανησυχία των πολιτών να μεγαλώνει και τη δημοτική αρχή να παραμένει, επί της παρούσης, απλός παρατηρητής.

Τους τελευταίους μήνες ολοένα και αυξάνονται οι καταγγελίες πολιτών για ομάδα νεαρών που τις βραδινές ώρες πετάει αυγά στα μπαλκόνια και στα τζάμια κατοικιών προκαλώντας τον πανικό στους ενοίκους. Μάλιστα, στην τελευταία «επίθεση» σε σπίτι του Ωραιοκάστρου προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση σε γυναίκα που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταθέσει μήνυση κατά άγνωστων στο ΑΤ Ωραιοκάστρου.

Σημειώνεται πως πριν από περίπου τρεις μήνες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν οδηγήσει στο ΑΤ Ωραιοκάστρου με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έξι ανήλικους για παρόμοιες επιθέσεις σε σπίτια γύρω από το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών που καταγράφουν εκτός από τη «δράση» και πρόσωπα από την ομάδα των συγκεκριμένων νεαρών.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές - Κατρούγκαλος: Τον "σταύρωσαν"... παρά την απόσυρση

Εκλογές 2023: Ποιο κόμμα πήρε μόνο 1 ψήφο

“Το Πρωινό”: Ο Κούγιας... απασφάλισε κατά Λαζόπουλου (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο08:11Τρίτη του Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς07:57Πώς ο Τίμιος Σταυρός κάλυψε τον ουρανό της Ιερουσαλήμ07:43Εορτολόγιο - 7 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη του Πάσχα07:30Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διασυρμός στο Λονδίνο07:17Ολλανδία - Γάζα: Καταλήψεις κατά του πολέμου07:03Τουρκία: Πολύνεκρη επίθεση κατά στόχων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ06:50“Πέφτει η νύχτα με ΡΥΘΜΟ”: Η Πέγκυ Ζήνα συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου06:36Γάζα: Διπλωματικός πυρετός για την επίτευξη εκεχειρίας06:23Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι06:09Γλυφάδα: Καρχαριοειδές εμφανίστηκε στην παραλία (εικόνες)23:59Ρέθυμνο: Τουρίστας πέθανε στο ξενοδοχείο23:49Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο