LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 22 Μαΐου 2023 06:07

Εκλογές 2023: Ποιοι εκλέγονται από τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Επτά βουλευτές εκλέγει η ΝΔ, έναντι τεσσάρων του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά όλες οι έδρες των κομμάτων και ποιοι τις καταλαμβάνουν.

βουλή - αίθουσα ολομέλειας - άδεια

Ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας, με διπλάσιο ποσοστό από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ και διαφορά που υπερβαίνει τις 20 μονάδες ανέδειξαν οι ψήφοι των πολιτών στις 21 Μαΐου, επιβεβαιώνοντας τα exit poll.

Επτά βουλευτές εκλέγονται με τη ΝΔ από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πρόκειται για τους: Ειρήνη Αγαπηδάκη, Θεόδωρο Σκυλακάκη, Χρήστο Στυλιανίδη, Ιωάννα Λυτρίβη, Γεώργιο Σταμάτς, Μαρία - Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και Μαρία Πολύζου.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται τέσσερις: οι Όθωνας Ηλιόπουλος, Έλενα Ακρίτα, Ευάγγελος Αποστολάκης και Πόπη Τσαπανίδου.

Δύο βουλευτές εκλέγονται με το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δουδώνη και τον Δημήτρη Μάντζο.

Από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης. Από την Ελληνική Λύση ο Παύλος Σαράκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα

Missing alert για την εξαφάνιση 29χρονου

Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)Χθες 22:15 | Ειδήσεις

Στην Μητρόπολη για την Ακολουθία των Αχράντων Παθών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός. Πάσχα στην Κέρκυρα θα κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέαςΧθες 18:57 | Ειδήσεις

Θα βασιστεί στην εισαγγελική πρόταση που δεν υιοθετήθηκε από τους δικαστές και έκαναν δεκτή την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”Χθες 23:11 | Ειδήσεις

Θρήνος στην Κρήτη για την γυναίκα που κατέρρευσε στον δρόμο, μπροστά στο μικρό παιδί της, με το οποίο βγήκαν βόλτα για να του αγοράσει λαμπάδα...

Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)Χθες 21:52 | Ειδήσεις

Ανείπωτος θρήνος για τον 23χρονο Γιάννη που "έσβησε" στην άσφαλτο την Μεγάλη Πέμπτη. Τι "'έλεγε" η μαντινάδα που είχε αναρτήσει στα social media.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: “Με το ένα πόδι” στον τελικό του ECL οι “Πειραιώτες”23:59Euroleague: Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι - Στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρόκριση στο Final Four23:47Πού θα βρεις το πιο φθηνό τσουρέκι στην Ελλάδα23:34Άμστερνταμ: Θέση στάθμευσης πωλείται για 495000 ευρώ!23:21Κατάρρευση 44χρονης μπροστά στο παιδί της: Το αγοράκι έκλαιγε και φώναζε “Μαμά!”23:08“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Κονιτοπούλου και Τσαμπά (sneak preview)22:54Μεγάλη Πέμπτη: Στην Μητρόπολη ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης (εικόνες)22:40“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)22:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου22:13Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ21:59Τροχαίο: Θρήνος για τον Γιάννη - Η “προφητική” μαντινάδα (εικόνες)21:46Euroleague - Ολυμπιακός: Νίκη και τώρα... Βαρκελώνη για την πρόκριση στο Final Four21:32Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς21:18Αναιμία: αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση21:05Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:51ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο