LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Μαΐου 2023 19:42 | Ανανέωση: 21 Μαΐου 2023 19:41

Εκλογές 2023 - Αποτελέσματα live: Έδρες και σταυροί σε διαδραστικό χάρτη

Δείτε σε απευθείας μετάδοση την ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, με την ροή που αυτά δημοσιοποιούνται από το Υπ. Εσωτερικών.

Εκλογές 2023 - κάλπη

Με το exit poll να έχει ήδη από τις 19:00 της Κυριακής δώσει "πρόγευση" για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και την εκτίμηση για τις έδρες που καταλαμβάνουν τα κόμματα που μπαίνουν στην Βουλή να δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, εάν δρομολογηθεί τέτοιο ενδεχόμενο μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα, το ενδιαφέρον των εκλογέων στρέφεται στην ροή των αποτελεσμάτων από τις εκλογικές περιφέρειες ανά την Ελλάδα.

Παράλληλο ενδιαφέρον υπάρχει για τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι βουλευτές, οι οποίοι όμως θα καταμετρηθούν σε δεύτερη φάση από τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αφού καταμετρηθούν και σταλούν στο Υπουργείο Εσωτερικών τα αποτελέσματα για τα κόμματα.

Δείτε εδώ σε απευθείας μετάδοση από την βάση του Υπουργείου Εσωτερικών τα αποτελέσματα ανά εκλογική περιφέρεια:

Ειδήσεις σήμερα:

Final Four: Η Μονακό νικήτρια στην... αγγαρεία του “μικρού τελικού”

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για την γιορτή του γιου της

Εκλογές - Κοζάνη: Το viral “exit poll” σε φούρνο της πόλης (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης για Τουρκία: Ο διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (βίντεο)Σήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Τι είπε στους δημοσιογράφους για μια σειρά ζητημάτων της κυβερνητικής επικαιρότητας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώραςΣήμερα 12:38 | Ειδήσεις

Το ΥΠΕΞ στην ανακοίνωση του διατυπώνει την τη σταθερή αποφασιστικότητα της χώρας για την απερίφραστη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της θύρας 7Σήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ θεωρεί πως ο 36χρονος, με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”, ήταν ο ενορχηστρωτής πίσω από την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσειςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Το επίσημο πρόγραμμα και οι προσδοκίες από το ραντεβού των δύο ηγετών στην Άγκυρα. Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαργαρίτης Σχοινάς για Eurovision: Είναι εξωφρενικό αυτό που έκανε η EBU14:30ΕΛΑΣ: Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ δεν συνέβη14:17Καρκίνος ωοθηκών: Τα ασαφή συμπτώματα14:03Μαρινάκης για Τουρκία: Ο διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (βίντεο)13:49Νίκος Γκάτσος: Ο κορυφαίος ποιητής, η “Αμοργός” και οι μοναδικοί στίχοι13:44“Rouk Zouk”: Ευκαιρία για ρεβάνς στην εβδομάδα δεύτερης ευκαιρίας13:36Χαλκίδα – Καταγγελία: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του στη “Γιορτή της Μητέρας”13:22Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώρας13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της Δευτέρας και οι εκπλήξεις (βίντεο)12:54Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)12:40Λάρισα: Πλάκωσαν διαιτητή σε αγώνα τοπικού (εικόνες)12:27Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της Θύρας 712:13Θεσσαλονίκη - Καταγγελία: Παρενοχλούσε την 12χρονη κόρη της συντρόφου του12:00Λάρισα: Πήγε στην τράπεζα 40000 ευρώ που κλάπηκαν στην... Λιβύη11:47Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (βίντεο)11:33Επικοινωνία Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη πριν την συνάντηση με τον Ερντογάν11:20ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 11:06Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”10:53Γιος Μπελέρη για επίσκεψη Ράμα: Ήρθε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει10:39Είναι πραγματική απειλή το βέτο;10:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο