LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 21 Μαΐου 2023 11:22

Εκλογές - Παπανδρέου από Πάτρα: η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει (βίντεο)

Τι δήλωσε από την Πάτρα που ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Καλημέρα Ελλάδα - Γιώργος Παπανδρέου - ψήφος

Στην Πάτρα άσκησε τα προεκλογικά του καθήκοντα ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε εκλογικό τμήμα του 2ου Γυμνασίου Πατρών.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Η Ελλάδα, ο Ελληνισμός έχουν τεράστιες δυνατότητες.Μπορούμε να φτιάξουμε μία κοινωνία πιο δίκαιη, πράσινης ανάπτυξης, συμμετοχική και βέβαια με πολιτισμό και αξιοπρέπεια για όλους και ελπίδα για τους νέους. Αλλά όμως πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα. Με την ψήφο μας σήμερα και την συμμετοχή μας καθημερινά. Αλλιώς θα συνεχίσουμε τη λεηλασία την πελατειακή του πλούτου του ελληνικού λαού υπέρ των λίγων και ισχυρών, τον αφελληνισμό της οικονομίας μας, την υπονόμευση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων. Και βέβαια θα ζούμε και συνεχείς κρίσεις, αχρείαστες. Για αυτό εύχομαι σε όλους, από αυτά εδώ τα σχολεία, στο χώρο της παιδείας, να είναι σύμμαχος όλων μας η γνώση στην άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος».

Νωρίτερα από το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, ψήφισε και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κάλεσε  τους πολίτες "να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα και τη διχόνοια και σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα".


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές - Πάτρα: Δεν εμφανίστηκε ούτε ένα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η ζωή και το έργο των Ισαποστόλων

Ζωγράφου: Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαAstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωσηΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Τι είπε για την απόσυρση του εμβολίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)Σήμερα 07:25 | Ειδήσεις

Κατά την αστυνομία, ορισμένοι διαδηλωτές δεν ήταν φοιτητές, αλλά πρόσωπα “που δεν έχουν καμιά σχέση με το πανεπιστήμιο και επιδίωκαν εσκεμμένα σύγκρουση”.

Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Λαγκαδά08:25AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση08:11Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)07:58Ευγένιος Σπαθάρης: Ο “πατέρας” του Καραγκιόζη07:44ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη 07:31Το Πάσχα των πολιτών και των πολιτικών…07:17Εορτολόγιο – 9 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς06:50Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία06:36Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Επική ανατροπή και τελικός για τη “βασίλισσα”06:23Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο