LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Μαΐου 2023 23:39

Ρώμη: Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Μεντβέντεφ

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, χάνοντας δυο σετ με πανομοιότυπο τρόπο, σ’ ένα παιχνίδι που διακόπηκε 2 φορές λόγω βροχής.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Ρώμη

Η πολύ καλή παράδοση που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα έξι τελευταία ματς με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ (4 νίκες) δεν συνεχίστηκε στον αποψινό... επεισοδιακό δεύτερο ημιτελικό του Masters της Ρώμης. Ο Ρώσος ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-0 σετ (7-5, 7-5) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά, όπου την Κυριακή (21/05) θ΄ αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε.

Ο αγώνας «σημαδεύτηκε» από τη... διπλή διακοπή του, λόγω της βροχής, αλλά και από την λεκτική αντιπαράθεση που είχε ο Έλληνας πρωταθλητής με την μητέρα του στο 11ο game του πρώτου σετ (απαίτησε να αποχωρήσει από το box του, όπως κι έγινε), με αποτέλεσμα να χάσει το επόμενο game και το σετ (7-5), να εκνευριστεί και να χάσει τη συγκέντρωσή του στη συνέχεια.

Ο Μεντβέντεφ εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό του Τσιτσιπά, ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και κατάφερε να ξεκινήσει με break στο δεύτερο σετ, να προηγηθεί με 2-0 και 3-1, αλλά από κει και πέρα ο Έλληνας τενίστας «απάντησε» με τρία κερδισμένα game (και break στο 6ο) και πήρε προβάδισμα με 4-3. Ωστόσο ο Ρώσος βρήκε και πάλι τα... πατήματα του, ισοφάρισε σε 5-5 και εν συνεχεία με break ανέκτησε το προβάδισμα (6-5) και χωρίς άγχος έφτασε στο τελικό 7-5, γράφοντας το 2-0.

Η σημερινή ήταν η 12η αναμέτρηση ανάμεσα στο νο4 και στο νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Ρώσο να βελτιώνει το ρεκόρ του σε 8-4 και να παίρνει το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό, που θα βρει απέναντί του τον 20χρονο Δανό, Ρούνε.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Ρώμη

Ειδήσεις σήμερα:

Χανιά – παράσυρση παιδιού: Το σπαρακτικό “αντίο” της οικογένειας

Χαϊδάρι: Ο διαρρήκτης ήταν αστυνομικός!

Πετρούπολη: Χειροπέδες σε 6 μαθητές Γυμνασίου για απόπειρα ληστείας


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα τηςΣήμερα 10:16 | Τοπικά Νέα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με έναν άνδρα να πέφτει νεκρός από τα χέρια της κόρης του.

Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)Σήμερα 09:18 | Τοπικά Νέα

Για 36η συναπτή χρονιά, ο ιερέας Χριστόφορος Γουρλής "ανακοίνωσε" στους πιστούς το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την ΑττικήΣήμερα 10:03 | Ειδήσεις

Οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα αναχωρούν το Μεγάλο Σάββατο. Πόσοι έφυγαν από την Αττική τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η ΕλλάδαΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Τι είπε για τα Eurofighter και την άρνηση των Γερμανών για πώληση τους στην Άγκυρα. Πως σχολιάζει τα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, τι ξεκαθαρίζει για το Κυπριακό.


 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στην Τήνο (εικόνες)11:54Πάτρα: Γύρισαν από τον Επιτάφιο και βρήκαν τον διαρρήκτη μέσα στο σπίτι τους11:40Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας11:27“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)11:13Εύβοια: Συναγερμός για παιδιά που χάθηκαν δίπλα σε γκρεμό (εικόνες)11:00Εκδρομείς του Πάσχα: Φεύγουν και οι τελευταίοι από την Αττική10:46Γκιουλέρ για F-35: Θα χαρούμε να τα πάρει η Ελλάδα10:33Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της10:19Euroleague - Σλούκας: MVP των Game 4 των play off10:06Λάρισα: Παρέσυρε δημοτικούς αστυνομικούς που πήγαν να το κόψουν κλήση (βίντεο)09:52ΝΒΑ - Αντετοκούνμπο: Δεν ξέρω πότε θα “γυρίσω” εκεί που θέλω09:39Χίος - Πρώτη Ανάσταση: Ο “ιπτάμενος παπάς”... έκλεψε την παράσταση! (βίντεο)09:25Πόλο - Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 409:12Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς08:58Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση08:45ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο