LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Μαΐου 2023 23:00

Μικ Τζάγκερ: Η κόρη του συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικούς

Η Τζέιντ Τζάγκερ συνελήφθη στην Ίμπιζα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον άνδρα που την συνόδευε. Ο διαπληκτισμός σε εστιατόριο και η σύλληψη.

Τζέιντ Τζάγκερ
Η Τζέιντ Τζάγκερ, η κόρη του τραγουδιστή των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ, συνελήφθη στην Ίμπιζα επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικούς, ανέφερε σήμερα μια αστυνομική πηγή, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Η 51χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων διέμενε σε ξενοδοχείο στο δημοφιλές ισπανικό νησί τουλάχιστον από τις 11 Μαΐου, σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram. Συνελήφθη την Τετάρτη μαζί με έναν άνδρα. Είχε προηγηθεί ένας διαπληκτισμός σε ένα εστιατόριο, στην πρωτεύουσα του νησιού, ανέφερε η εφημερίδα El Pais, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες.

Ο άνδρας που συνόδευε την Τζέιντ Τζάγκερ έγινε επιθετικός απέναντι στους σερβιτόρους και το ζεύγος εκδιώχθηκε από το εστιατόριο. Καθώς εκείνος συνέχιζε να εκτοξεύει ύβρεις από τον δρόμο, κλήθηκε η αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας αντιστάθηκε ενώ η Τζάγκερ τους επιτέθηκε, με γρατζουνιές και γροθιές. Θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή, σύμφωνα πάντα με την ισπανική εφημερίδα.

Η αστυνομία απέφυγε να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες που ανέφερε η El Pais στο ρεπορτάζ της.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στις Μοίρες

Κόρινθος: Θρίλερ με βρέφος που κατάπιε αντικείμενο

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο