LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Μαΐου 2023 12:18

Πατέρας Βαγγέλη Γιακουμάκη στον ΑΝΤ1: Ο χρόνος δεν γιατρεύει - Ακόμη έχω τρία παιδιά (βίντεο)

Συγκλονίζουν με όσα δηλώνουν στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο πατέρας και η αδελφή ο πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή, με αφορμή την θεατρική παράσταση που αφορά την υπόθεση του.

Το Πρωινό - θεατρική παράσταση - Βαγγέλης Γιακουμάκης

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησαν την Πέμπτη ο πατέρας και η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αναφέρονται στην θεατρική παράσταση με βάση την υπόθεση του σπουδαστή που έχασε την ζωή του λόγω bullying, τα συναισθήματα τους όταν έμαθαν ότι ο πρωταγωνιστής φοράει το ρούχο που φορούσε ο άτυχος νεαρός, στην δυσκολία που έχουν ακόμη και να αποφασίσουν να δουν την παράσταση, αλλά και στην οργή τους για το γεγονός, όπως λένε, ότι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κυκλοφορούν ελεύθεροι στο Ρέθυμνο, ενώ εκείνοι θα θρηνούν για πάντα.

Αίσθηση προκαλεί η αποστροφή του πατέρα του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων ότι ο νους του στρέφεται πάντα στην μοιραία ημερομηνία της 6ης Φεβρουαρίου, καθώς και η δήλωση του «είχα τρία παιδιά και έχω ακόμα τρία παιδιά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1:

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη και όλους εσάς, που αγαπάτε τον Βαγγέλη. Δεν ξέρω αν έχω τη δύναμη να παρακολουθήσω την παράσταση. Θέλουμε απλά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί όλα τα άλλα μας πονάνε.

Κάτι που μας θλίβει, είναι ότι πριν από 8 χρόνια, εμείς δε γνωρίζαμε τη λέξη «bullying», κι αυτή τη στιγμή όλο αυτό μεγαλώνει. Και πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι ο θρασύς, εκμεταλλεύεται τη σιωπή. Η σιωπή όμως, δεν είναι αδυναμία. Η σιωπή μπορεί να είναι αξιοπρέπεια, μπορεί να είναι ευγένεια.

Η δικαίωση για μένα είναι από τον κόσμο. Τα δικαστήρια, έγιναν για να «φανεί», ποιος ήταν ο Βαγγέλης και ποιοι ήταν αυτοί. Για μένα κατηγορούμενη είναι όλη η σχολή. Όσοι γνώριζαν.

Ακόμα δεν είμαι σε θέση να διαχειριστώ την κατάσταση, προσπαθώ. Ο χρόνος σε μαθαίνει να ζεις με την απώλεια, δεν γιατρεύει. Όταν σκέφτομαι τον Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου… Είχα τρία παιδιά κι έχω ακόμα τρία παιδιά».

Στην εκπομπή μίλησε και η Ελένη Γιακουμάκη, αδελφή του Βαγγέλη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην παράσταση, όσο και στους κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του σπουδαστή:

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της Φραντζέσκας - Ερμηνεύει το τραγούδι της (βίντεο)

Εκλογές - Δρυμιώτης: εφικτή η αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες (βίντεο)

Μύκονος: Κατεδάφιση αυθαίρετου για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο