LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 18 Μαΐου 2023 11:07 | Ανανέωση: 18 Μαΐου 2023 11:18

Μύκονος: Κατεδάφιση αυθαίρετου για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία (βίντεο)

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας σε ξηρά και θάλασσα. Τι δηλώνει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 ο Εισαγγελέας Εφετών, που εποπτεύει την κατεδάφιση, για τις επόμενες περιοχές όπου θα “πιάσουν δουλειά” οι μπουλντόζες.

Το Πρωινό - κατεδάφιση - αυθαίρετο κτίσμα - Μύκονος

Ξεκίνησε στη Μύκονο η εφαρμογή της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για την απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών, ύστερα από ελέγχους των υπαλλήλων της Πολεοδομίας.

Οι κατεδαφίσεις ξεκινούν από κτίσμα 20 τετραγωνικών μέτρων στην παραλία Μερσίνη, το οποίο είχε καταγραφεί το 2016.

Στην επιχείρηση για την κατεδάφιση του παράνομου κτίσματος συμμετέχουν μπουλντόζες και ομάδα 30 ατόμων, παρουσία αστυνομικών αρχών και στελεχών του Λιμενικού, που έχουν απλώσει, σε ξηρά και θάλασσα, δίχτυ προστασίας των συμμετεχόντων στην επιχείρηση.

Το Πρωινό - κατεδάφιση - αυθαίρετο κτίσμα - Μύκονος

 Το Πρωινό - κατεδάφιση - αυθαίρετο κτίσμα - Μύκονος

Όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, το γκρέμισμα γίνεται με δαπάνη, διάθεση μηχανημάτων - χειριστών και εργατών, εταιρείας στην οποία ανήκει παρακείμενη ιδιοκτησία, όπου βρίσκεται πολυτελές εξοχικό σπίτι, που φέρεται να σχετίζεται με Έλληνα εφοπλιστή. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία είχε προσφύγει στο παρελθόν στη δικαιοσύνη για την κατεδάφιση του παράνομου κτίσματος, ακριβώς μπροστά από το εξοχικό!

Στον ΑΝΤ1 και στον απεσταλμένο του στην Μύκονο, Κώστα Τάτση, έκανε δηλώσεις ο Εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ο οποίος εποπτεύει την επιχείρηση κατεδάφισης.

Ο κ. Τσορμπατζόγλου προανήγγειλε και άλλες κατεδαφίσεις, λέγοντας ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί, όπου υπάρχουν σχετικές αποφάσεις.   


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές - Δρυμιώτης: εφικτή η αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες (βίντεο)

Πάτρα: Ιγκουάνα αναστάτωσε ολόκληρη γειτονιά (εικόνες)

Βόλος: 13χρονος “Ράμπο” με όπλα - Οι γονείς δεν ήξεραν τι γινόταν στο σπίτι τους

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο