LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Μαΐου 2023 10:10 | Ανανέωση: 13 Μαΐου 2023 10:39

Μητρόπολη - “Άξιον Εστί”: Ο πατήρ Αντώνιος προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας (εικόνες)

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες.

Μητρόπολη - πατέρας Αντώνιος - Παναγία «Άξιον Εστί»

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πατέρας Αντώνιος, ιδρυτής και μέχρι πρόσφατα υπεύθυνος της «Κιβωτού του Κόσμου», προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί».

Τον πατέρα Αντώνιο συνόδευαν τα πνευματικά του παιδιά, ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου και ο π. Σεραφείμ Δημητρίου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Μητρόπολη - πατέρας Αντώνιος - Παναγία «Άξιον Εστί»

Μητρόπολη - πατέρας Αντώνιος - Παναγία «Άξιον Εστί»

Ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε με πολίτες, αρκετοί εκ των οποίων εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Μητρόπολη - πατέρας Αντώνιος - Παναγία «Άξιον Εστί»

Μητρόπολη - πατέρας Αντώνιος - Παναγία «Άξιον Εστί»

Μητρόπολη - πατέρας Αντώνιος - Παναγία «Άξιον Εστί»

Φωτογραφίες - βίντεο: ekklisiaonline.gr

Τεράστιες ουρές σχηματίζουν πιστοί στην Μητρόπολη Αθηνών για να προσκηνύσουν την εικόνα «Άξιον Εστί», η οποία θα παραμείνει στον μητροπολιτκό ναό μέχρι την Δευτέρα.

Ανθρωποι κάθε ηλικίας αναμένουν υπομονετικά, με προσμονή, πίστη και ευλάβεια για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί»

Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Σήμερα η κηδεία - Ενωμένοι οι γονείς μετά την τραγωδία

Σεισμός στην Αττική: Έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές

Μια Σαντορίνη στο... Ριάντ έφτιαξαν οι Σαουδάραβες (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ομολογία και η αγωνία για τον Σταύρο (εικόνες)18:45Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)18:32Βραυρώνα: Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό 18:19Ολλανδία: Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαναν κατάληψη σε πανεπιστήμια (βίντεο)18:05Ο βασιλιάς Κάρολος παρέδωσε στρατιωτικό του τίτλο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ17:53Μητσοτάκης - Ερντογάν: Οι κοινές δηλώσεις στην Άγκυρα (βίντεο)17:40Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 17:26Γερμανία: “Εν δυνάμει εξτρεμιστικό” το κόμμα AfD με απόφαση δικαστηρίου17:12Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"16:59Λάρισα: Πήγε στην τράπεζα 40000 ευρώ που κλάπηκαν στην... Λιβύη16:45Χρέη – Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οφειλέτες16:32Συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα: Θερμή υποδοχή στον Έλληνα Πρωθυπουργό (βίντεο)16:18Rome Masters: Ο Τσιτσιπάς στους “16” του τουρνουά16:05ΛΑΡΚΟ - Μητσοτάκης: Επιδίωξή μας η εξεύρεση βιώσιμη λύσης15:51Ρόδος – Δολοφονία Καριώτη: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον Βαγγέλη Κουλιανό15:38Conference League - Μαρινάκης: Ο τελικός θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια15:24“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η κρυφή συμφωνία Νέλλας και Αρχοντούλας (βίντεο)15:10Νίκος Γκάτσος: Ο κορυφαίος ποιητής, η “Αμοργός” και οι μοναδικοί στίχοι14:57Daniel - Θεσσαλία: Επισπεύδονται οι πληρωμές της “Πρώτης Αρωγής”14:44Μαργαρίτης Σχοινάς για Eurovision: Είναι εξωφρενικό αυτό που έκανε η EBU14:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο