LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Μαΐου 2023 20:03

Eurovision - Victor Vernicos στον ΑΝΤ1: Δεν ήταν η βραδιά μας, τα έδωσα όλα (βίντεο)

Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision μίλησε στον ΑΝΤ1. Τι είπε για τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό και την στήριξη που έχει λάβει.

Δελτίο ειδήσεων - Βίκτωρ Βερνίκος
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Victor Vernicos, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα με το κομμάτι «What They Say» στην Eurovision και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός ότι ο 16χρονος τραγουδιστής δεν κατάφερε αν περάσει στον τελικό, τόνισε ότι ήταν μια τέλεια εμπειρία και ότι δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Ο Victor Vernicos τόνισε ότι έλαβε μεγάλη στήριξη, ωστόσο παραδέχτηκε πως απογοητεύτηκε που δεν πήγε στον τελικό.


«Δεν ήταν η βραδιά μας. Τα έδωσα όλα» τόνισε, ενώ ανέφερε ότι στην αρχή του τραγουδιού είχε άγχος μετά τα ξέχασε όλα.

«Πιστεύω ότι δεν ήταν η μοίρα μας. Πιστεύω ήταν σημαντικό αυτό που έκανα τα έδωσα όλα και ήταν ένα αληθινό τραγούδι», πρόσθεσε ακόμα ο Victor Vernicos

«Όπου πηγαίνω στο Λίβερπουλ με αγκαλιάζουν όλοι, είναι απίστευτο» συμπλήρωσε ακόμα, προσθέτοντας ότι η Eurovision είναι τέλεια, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο μέλλον.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Η εξαφανισμένη σύζυγος ήταν “κρυμμένη” στην... ντουλάπα του σπιτιού!

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με όρους

“Μήδεια της Ηλείας”: Ελεύθερη η μάνα που δηλητηρίασε την έγκυο ανύπαντρη κόρη της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)Σήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο