LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Μαΐου 2023 11:46 | Ανανέωση: 12 Μαΐου 2023 12:03

“Το Πρωινό”: Κόντρα Λιάγκα με Αρναούτογλου και Μενεγάκη για Μαραντίνη - Χρηστίδου

“Είχα ενημερώσει την Σίσσυ Χρηστίδου”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας, που κατηγόρησε για υποκρισία τους άλλους παρουσιαστές, με αφορμή σχόλια τους για την προβολή της συνέντευξης του Θοδωρή Μαραντίνη.


 


 

ΛΙΑΓΚΑΣ - ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ - ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Λάβρος κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για σχόλια που έκανε στην ραδιοφωνική εκπομπή του εμφανίστηκε την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Το  Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφορικά με το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και την δικαστική διαμάχη τους για την διατροφή και άλλα ζητήματα σχετικά με τα δύο παιδιά τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέκρουσε σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Θοδωρή Μαραντίνη και όσα είπε στην εκπομπή «Το  Πρωινό», σε αντίστιξη με την συνέντευξη που παραχώρησε προ λίγων εβδομάδων στην εκπομπή «The 2Night Show».

Παρότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι τα σχόλια του δεν αφορούν τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, αλλά την επιλογή του τραγουδιστή να μιλήσει δημόσια και αναφέροντας διάφορα δεδομένα σχετικά με την δικαστική διαμάχη του με την Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι «είναι σαφές ότι το λέει για μένα, προτιμότερο θα ήταν να πει το όνομα μου, αντί να το αναφέρει έτσι» και αμέσως μετά μίλησε με επικριτικό τρόπο για την στάση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ

Αμέσως μετά, σειρά είχε η Ελένη Μενεγάκη για να μπει στο στόχαστρο του Γιώργου Λιάγκα. Αφού παρουσιάστηκε απόσπασμα από την εκπομπή της, με σχόλια για την δημόσια αντιπαράθεση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου και την ανάγκη να μην γίνονται «σε κοινή θέα» πράγματα και συζητήσεις που αφορούν παιδιά χωρισμένων γονιών, ο Γιώργος Λιάαγκας κατακεραύνωσε την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας «Υποχρέωσε κάποιοςς την Ελένη Μενεγάκη να ασχοληθεί με το θέμα; Την πήρε κάποιος από την διοίκηση του Mega να της πει να ασχοληθεί με το θέμα; Αυτό το πράγμα, ότι εγώ δεν ασχολούμαι με την Eurovision, αλλά ασχολούμαι με την Eurovision για μισή ώρα, είναι λίγο υποκρισία. Εάν θεωρώ ότι δεν πρέπει, δεν παίζω καθόλου το θέμα στην εκπομπή μου, ειδικά μια συνέντευξη που έγινε από άλλο κανάλι».

«Όλες οι εκπομπές μιλάνε αυτές τις ημέρες για ένα θέμα που λένε ότι δεν θέλουν να το παίξουν, αλλά το προβάλλουν μια ώρα η καθεμία. Αυτό δεν έχει λογική», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, εκφράζοντας και την δική του προσωπική θέση ανέφερε «Θεωρώ ότι είναι λάθος που μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή, καταλαβαίνω όμως έναν άνθρωπο που «γκώνει» ότι θέλει να μιλήσει», προσθέτοντας ότι «δημοσιογράφοι είμαστε και η δουλειά μας είναι να κάνουμε συνεντεύξεις. Δεν πιέσαμε κανέναν. Έκανε ένα σχόλιο για μια δικαστική απόφαση η Φωτεινή Πετρογιάννη μια ημέρα, ενοχλήθηκε ο Θοδωρής και μιλήσαμε και είπαμε να έρθει στο στούντιο για συνέντευξη».

Ακόμη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι την προηγούμενη ημέρα από την συνέντευξη, ενημέρωσε τηλεφωνικά την Σίσσυ Χρηστίδου για την παρουσία την Τετάρτη του Θοδωρή Μαραντίνη στην εκπομπή «Το Πρωινό».


Ειδήσεις σήμερα:

Χειμάρρα: Σύλληψη ομογενούς υποψήφιου δημάρχου – Διάβημα στην Αλβανία (βίντεο)

Γάζα: 4χρονος πέθανε από τον φόβο του μετά από βομβαρδισμό

Εκλογές - “Καλημέρα Ελλάδα”: Το... ψηφοδέλτιο της εκπομπής (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματαΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Η Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και η Πρωτομαγιά.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”Σήμερα 08:10 | Τοπικά Νέα

Ο δικηγόρος του μαθητή που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βασανισμού στο σχολείο του, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο