LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 10 Μαΐου 2023 06:54

“The 2Night Show” – Έλενα Ασημακοπούλου: Ο χωρισμός με τον Μπρούνο Τσιρίλο και η επιστροφή στην τηλεόραση

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» της Τρίτης ήταν η ηθοποιός που «ανοίχτηκε» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

2Night Show - ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την Έλενα Ασημακοπούλου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τρίτης, με την ηθοποιό να μιλά για τη μητρότητα και την κόρη της, το διαζύγιο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα βήματά της ως «Σταρ Ελλάς» και είπε πως, «το 2006 βγήκα από τα καλλιστεία του ANT1 και ήμουν τότε με την Ολυμπία Χοψονίδου. Βγήκα αναπληρωματική Μις Ελλάς. Ήμουν 19 χρονών. Δούλευα και στο Πρωινό του ANΤ1. Πήγα έκανα ένα δοκιμαστικό στον Βασίλη Θωμόπουλο για τη σειρά του Mega, “Ένας μήνας και κάτι” και έτσι ξεκίνησα», ανέφερε για την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός.

Για τα πρώτα χρόνια της μητρότητας και την αποχή της από το επάγγελμά της, σημείωσε:

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα περίπου 6 χρόνια εκτός. Τα πρώτα 4 είχα αφοσιωθεί πολύ στη μικρή και μετά είχα τις δικές μου αναζητήσεις. Υπήρχε περίοδος που απέρριπτα δουλειές. Όταν έπαιζα στην “Ονειροπαγίδα” έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω. Τότε ζούσαμε στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήταν δύσκολα. Όταν σταματάς, τα πρώτα χρόνια… ναι, σε θυμούνται αλλά σιγά – σιγά όταν απομακρύνεσαι σε ξεχνάει το σύστημα. Ξεκίνησα μετά εγώ τα τηλεφωνήματα, αλλά δεν ήθελαν οι άλλοι».

2Night Show - ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά και για το πώς το δέχθηκε η κόρη της. «Η κόρη μου είναι τώρα 13 ετών και είναι πρώτη γυμνασίου. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά βλέπεις τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα. Έχει καλλιτεχνική φλέβα, χορεύει πολύ ωραία, τώρα έχει και διαγωνισμούς και της αρέσει πολύ και το τραγούδι. Για την υποκριτική δεν μου λέει κάτι. Είναι και καλή μαθήτρια. Καμαρώνω πάρα πολύ και τα έχει καταφέρει όλα μόνη της».

«Με τον Μπρούνο Τσιρίλο χωρίσαμε έναν χρόνο πριν, όταν το παιδί ήταν 12. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο για να το δω κι εγώ, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που αν τη δεις θα πεις ότι δεν είναι 13 ετών. Είναι φοβερό.

Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, ούτε οικονομικά, δεν είχα τίποτα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη. Έφαγα πολλές απορρίψεις! Έπαιρνα τηλέφωνο με όσους είχα συνεργαστεί, μου είπαν ότι θα με έχουν στα υπόψιν μου. Και περίμενα! Τότε ξεκίνησα να στέλνω βιογραφικά σε παραγωγές και κανάλια. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην “Άγρια Γη” με πολλή αγάπη και βρήκα τα πατήματά μου. Κάθε τέλος της σεζόν έπαιρνα τηλέφωνο και ντρεπόμουν πια. Πάω με τον σταυρό στο χέρι και έστελνα μηνύματα. Ελπίζω πλέον να έχει συνέχεια όλο αυτό.

2Night Show - ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για την κατάθλιψη που πέρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο και για το πώς επηρέασε τη σχέση τους,  είπε πως, : «Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά, το έβλεπα και το διαπίστωνα κι εγώ. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες και από εμένα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί και κάποιες όχι. Ήταν δύσκολα. Επηρέασε πολλά. Πιστεύω ότι όλοι οι αθλητές πρέπει να προετοιμάζονται για το τέλος της καριέρας τους. Είναι μεγάλο το σοκ. Του έλεγα ότι πρέπει να το δει διαφορετικά ή να βρει κάτι άλλο να απασχοληθεί. Ποτέ δεν το δέχονται».

«Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να την δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή το να τον δει. Έχουνσυχνά επαφή καθημερινά και μέσα από face time και έχει συνηθίσει πια», κατάληξε για τη σχέση του παιδιού της με τον πατέρα του.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Ρένος Μάντης

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητων (βίντεο)

Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 188 σημεία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Χθες 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΧθες 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο