LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 09 Μαΐου 2023 18:29

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε για έβδομη φορά πατέρας

Ο μάνατζερ του επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε πατέρας για έβδομη φορά στην ζωή του.

AP - Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Ο 79χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της μητέρας του μωρού του, ωστόσο είναι γνωστό πως η τελευταία του σχέση είναι η δασκάλα πολεμικών τεχνών Τίφανι Τσεν.

Για έβδομη φορά πατέρας έγινε όπως φαίνεται Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος και ανακοίνωσε ότι πρόσφατα καλωσόρισε ένα ακόμη μωρό στην οικογένεια του.

Ο πρωταγωνιστής του Godfather ερωτήθηκε ειδικότερα από δημοσιογράφο του ET Canada πώς ήταν να είσαι πατέρας έξι παιδιών.

Τότε ήταν που είπε ότι δεν έχει έξι, αλλά επτά παιδιά, και μετά αποκάλυψε ότι πρόσφατα έγινε για μια ακόμη φορά πατέρα.

Δεν αποκάλυψε ωστόσο το όνομα του μωρού ή το φύλο.

«Πρόσφατα έγινα πατέρας», είπε.

Ο 79χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της μητέρας του μωρού του, ωστόσο είναι γνωστό πως η τελευταία του σχέση είναι η δασκάλα πολεμικών τεχνών Τίφανι Τσεν.

Φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι τον Ιούλιο του 2022.

Ο μάνατζερ του επιβεβαίωσε στο DailyMail.com ότι ο Ντε Νίρο πράγματι πλον έχει επτά παιδιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: Πατέρας ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Ο μυστηριώδης θάνατος και το “πάγωμα” της κηδείας με εντολή εισαγγελέα

Ομαδικός βιασμός - Λάρισα: τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΡάμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)Σήμερα 14:36 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην έναρξη της ομιλίας του, στο Γαλάτσι, απευθυνόμενος σε συμπατριώτες του. Μικρής έκτασης επεισόδια στην είσοδο του κλειστού.

Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία τηςΣήμερα 14:11 | Ειδήσεις
"Με το καλημέρα" της ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας παρέβη την Συμφωνία των Πρεσπών. Άμεση ήταν η αντίδραση της Ελληνίδας πρέσβεως.
Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονηςΣήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο 40ημερο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της ακριβώς έξω απο το Αστυνομικό Τμήμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ναρκωτικά: “Γέμιζαν την Αθήνα” κοκαΐνη και κάνναβη (εικόνες)15:22Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπονομεύει το έργο μας15:09Οδηγός για τις αλλεργίες και την κλιματική αλλαγή14:55Ράμα προς Μπελέρη: Ήρθα στην Αθήνα για να μιλήσω με το λαό μου, όχι να προκαλέσω (εικόνες)14:42Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: “Μακεδονία” αποκάλεσε την χώρα η νέα Πρόεδρος στην ορκωμοσία της14:28Ηγουμενίτσα: Γάμος με φορτηγά... ξεσήκωσε την πόλη! (βίντεο)14:14Πήλιο: Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο και έπεσε σε ρεματιά!14:01Ρωσία: Φονική κατάρρευση πολυκατοικίας από ουκρανικό πύραυλο (εικόνες)13:47Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: οι φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα και η συνάντηση Χρυσοχοΐδη με UEFA13:34Αγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Ξέσπασε ο πατέρας της στο μνημόσυνο της 28χρονης13:21Αντώνης Καρυώτης - Εισαγγελική πρόταση: Τον άφησαν αβοήθητο…13:07Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας και τα... απρόβλεπτα (βίντεο)12:54Γιάννης Μαλούχος: “Έφυγε” δύο χρόνια μετά τον θάνατο του αδερφού του12:40Ραφήνα: Διαρρήκτες τραυμάτισαν ηλικιωμένη, χτυπώντας την με μαγκούρα12:26Μήνυμα Μπελέρη: Ο Ράμα έχει στόχο να προκαλέσει την Ελλάδα12:13Ο Ράμα στην Αθήνα: η άφιξή του και το κατάμεστο κλειστό στο Γαλάτσι (βίντεο)11:59Γιορτή της Μητέρας - Φίνος Φιλμ: “Μάνα είναι μόνο μία” (βίντεο)11:46Μητσοτάκης: Επίδομα ενοικίου, επιστολική ψήφος και προστασία ανηλίκων στην ανασκόπηση11:32Δωρεάν Μαστογραφία: Έγκαιρη διάγνωση για 20000 γυναίκες11:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!11:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο