LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Μαΐου 2023 16:50

Ολυμπιακός – Φενέρπαχτσε: Με Παπανικολάου στο ΣΕΦ οι ερυθρόλευκοι

O αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή του για το κρίσιμο ματς. Ποιος παίκτης θα μείνει εκτός για την Φενερμπαχτσέ.

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε - Παπανικολάου
Μπορεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, να δήλωνε χθες ότι ήταν αμφίβολο εάν ο Κώστας Παπανικολάου θα έπαιζε στο Game 5 με τη Φενερμπαχτσέ για τα πλέι οφ της Euroleague, ωστόσο ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» τέθηκε στη διάθεσή του προπονητή του για το κρίσιμο ματς, από το οποίο θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κάουνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από αμυγδαλίτιδα και έπαιρνε αντιβίωση, ωστόσο θα βρίσκεται κανονικά στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού που θα προσπαθήσει να κάνει απόψε (9/5, 21:30) το 3-2 στη σειρά με την τουρκική ομάδα και να πάρει το «εισιτήριο» για την τελική τετράδα της διοργάνωσης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Ντέβιν Μπούκερ φαίνεται πως θα είναι η μοναδική απουσία για τη Φενερμπαχτσέ. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν είχε δηλωθεί για πρώτη φορά στη δωδεκάδα στο Game 4, στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Ουίλμπεκιν δεν ήταν στη δωδεκάδα στα πρώτα τρία ματς.

Εκτός δωδεκάδας και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια είχε μείνει ο επίσης τραυματίας Νεμάνια Μπιέλιτσα για τον σύλλογο της Τουρκίας. Τόσο ο Μπιέλιτσα όσο και ο Ουίλμπεκιν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Εκτός αποστολής έμεινε για πέμπτο διαδοχικό ματς με τον Ολυμπιακό ο Ντέβιν Μπούκερ.

Το γεγονός πως έχουν μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και ρυθμού, είναι κάτι που λαμβάνει υπ΄ όψη ο Ιτούδης στην απόφασή του για το αν θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής ή όχι στο πιο κρίσιμο ματς της σειράς, αυτό δηλαδή που θα κρίνει ποια εκ των δύο ομάδων θα «σφραγίσει» την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κάουνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Ο μυστηριώδης θάνατος και το “πάγωμα” της κηδείας με εντολή εισαγγελέα

Μοναστηράκι: Μαχαίρωσαν 16χρονο στην πλατεία

Λάζαρος Λασκαρίδης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο