LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Μαΐου 2023 17:01 | Ανανέωση: 05 Μαΐου 2023 17:32

Ζουράρις: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα “κωλόπαιδα που έχουν λεφτά”

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και τον καλεί να πάρει θέση για τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή του.

Κώστας Ζουράρις - βουλευτής ΑΝΕΛ

Σε σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι ο οποίος χαρακτήρισε «κωλόπαιδα» τους μαθητές ιδιωτικών σχολείων, προχώρησε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΣ).

Ο ΣΙΣ κάνει λόγο για «καταστροφικούς για την ιδιωτική εκπαίδευση νόμους Φίλη και Γαβρόγλου που εξόντωναν τα ιδιωτικά σχολεία και τα μετέτρεπαν σε κατ’ ουσία κρατικά», ενώ καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ξεκαθαρίσει στους μαθητές, τις οικογένειες, τους εκπαιδευτικούς και τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων αν η χυδαία επίθεση του στελέχους του εναντίον όλων των ανθρώπων της ιδιωτικής εκπαίδευσης εκφράζει τις γνήσιες θέσεις του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων:

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένας εχθρικός πολιτικός σχηματισμός απέναντι στην πρόοδο, την καινοτομία και την εκπαιδευτική αριστεία, ατμομηχανή των οποίων είναι η ιδιωτική εκπαίδευση, δεν είναι κάτι καινούργιο. Νωπές είναι οι μνήμες της καταστροφικής -για όλη τη χώρα αλλά κυρίως για την Εκπαίδευση- διακυβέρνησης 2015-2019: από την προγραμματική θέση που χαρακτήριζε την ιδιωτική εκπαίδευση …παθογένεια, μέχρι τις δηλώσεις υπουργών ότι «η αριστεία είναι ρετσινιά», από την προσπάθεια για εκδικητική, διχαστική και παράνομη τιμωρία των οικογενειών των μαθητών με την επιβολή ΦΠΑ στα δίδακτρα που συγκέντρωσε θύελλα αντιδράσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέχρι τους καταστροφικούς για την ιδιωτική εκπαίδευση νόμους Φίλη και Γαβρόγλου που εξόντωναν τα ιδιωτικά σχολεία και τα μετέτρεπαν σε κατ’ ουσία κρατικά, η εχθρότητα του κόμματος απέναντι στην ιδιωτική εκπαίδευση ήταν διαχρονικά απροκάλυπτη.

Η πρόσφατη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, στην τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία, να εμφανίσει δήθεν σοβαρές προγραμματικές θέσεις στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης - με μια πρόχειρη λίστα 6 γενικόλογων σημείων που παρουσίασε μέσω του … διαχρονικού γραφείου τύπου του στα εκπαιδευτικά θέματα (ΟΙΕΛΕ) - διαψεύστηκε σήμερα πανηγυρικά από τον υπερβάλλοντα ζήλο και την χυδαιότητα του κ. Κώστα Ζουράρη, βουλευτή και υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης, χρυσή μεταγραφή από τους αλήστου μνήμης ΑΝ.ΕΛ. Ο κ. Ζουράρης, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη, χαρακτήρισε «κωλόπαιδα» τους μαθητές των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και «εμποροχρηματιστήρια» τους ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης ενώ κατόπιν επιδόθηκε σε επίδειξη χυδαίου λεξιλογίου και υπονοούμενων.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ξεκαθαρίσει στους μαθητές, τις οικογένειες, τους εκπαιδευτικούς και τους εκπροσώπους των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων αν η χυδαία επίθεση του στελέχους του εναντίον όλων των ανθρώπων της ιδιωτικής εκπαίδευσης εκφράζει τις γνήσιες θέσεις του κόμματος. Θα είναι η πιο ειλικρινής προγραμματική δήλωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Σκέρτσος - Τσαπανίδου για τον Κασιδιάρη και τις συνεργασίες (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Μητέρα κλείδωσε το βρέφος της στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια

Απάτη “μαμούθ” στον Τύρναβο: Πώς άρπαξαν από ηλικιωμένο 335000 ευρώ


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο