LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2023 14:56

“Ζήσε Αλλιώς”: Τα θέματα της Πέμπτης (βίντεο)

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.  Πάρτε μία "γεύση" από το επεισόδιο της Πέμπτης.

ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ - ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ - ΑΝΤ1

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

Γνωρίζουμε τη Sugar, τον πρώτο σκύλο ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα, καθώς και τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τον Βασίλη και τη Σοφία, οι οποίοι την εκπαίδευσαν ώστε να πετύχει την άριστη ρύθμισή του διαβήτη της Σοφίας, όταν διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 αμέσως μετά την εγκυμοσύνη της.

Ο διαβητολόγος Ανδρέας Μελιδώνης, μιλάει για την αιφνιδιαστική έλλειψη φαρμάκων για τον διαβήτη, που έφερε χιλιάδες ασθενείς σε απόγνωση, και ο Νίκος Κουρής μοιράζεται μαζί μας πως είναι να ζεις κανείς με τον διαβήτη.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Κουρή, που θα προβληθεί σήμερα στο «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ»: 

Πότε οι ελιές εκπέμπουν «σήμα κινδύνου»; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά «ύποπτων» σπίλων; Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε; Ο πλαστικός - χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Τελικά, πόσο καλό κάνει το γάλα στην υγεία μας; Ο Κωνσταντίνος Ξένος μας απαντά και προτείνει τροφές εξίσου πλούσιες σε ασβέστιο.

Εσένα τι χρώμα έχει η γλώσσα σου; Η στοματολόγος Ουρανία Νικολάτου-Γαλίτη, μάς αποκαλύπτει τι μπορεί να «κρύβεται» πίσω από τους τρεις χρωματισμούς της γλώσσας.

Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε όταν τρώμε και αυξάνεται ο κίνδυνος πνιγμονής; Ο Αναπληρωτής Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής, Διονύσης Ρόδης, εξηγεί τι πρέπει να προσέχουμε και οι διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μάς δείχνουν την λαβή Heimlich.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Μενούνος: Διαγνώστηκε με καρκίνο πριν γίνει μητέρα (εικόνες)

“Το Πρωινό” - Στέψη Καρόλου: Τα ρούχα που θα φορέσει ο βασιλιάς (βίντεο)

Ιταλία: Νεκρή 16χρονη από ηλεκτροπληξία - Έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαAstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωσηΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Τι είπε για την απόσυρση του εμβολίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο ΙσραήλΣήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και καιρό ότι θα διατάξει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα, όπου κατ’ αυτόν κρύβονται οι «τελευταίες» μονάδες του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο ΚασσελάκηΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε γνωστή την διάρρηξη στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιθέα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: 61χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε 18χρονη σε δημόσιο χώρο11:35Eurovision: Απόψε ο 2ος ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας11:21Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)11:08Δωρεάν Μαστογραφία: SMS στις νέες ηλικιακές ομάδες δικαιούχων10:54Αρχιεπισκοπή Αμερικής για Μονή της Χώρας: Οι ΗΠΑ πρέπει να ανησυχούν για αυτές τις εξελίξεις10:41ΕΛΑΣ: Viral το μήνυμα για τους... “αγκωνόμυαλους” που σώζει ζωές! (βίντεο)10:27Ηράκλειο: Πέθανε από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του μέσα στο σπίτι του10:13Βόρεια Μακεδονία - εκλογές: Προβληματισμός για την επικράτηση των εθνικιστών09:59Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και χάνει το Προολυμπιακό09:46Ευγένιος Σπαθάρης: Ο “πατέρας” του Καραγκιόζη09:32Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ09:19Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά09:05Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν κατάστημα και απείλησαν τον υπάλληλο με κατσαβίδι08:52Viral ο νεαρός που τον έριξε ο πυροσβεστήρας στη θάλασσα (βίντεο)08:38Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Λαγκαδά (εικόνες)08:25AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση08:11Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)07:58Η Φιορεντίνα έκλεισε θέση στον τελικό και περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα07:44ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη 07:31Το Πάσχα των πολιτών και των πολιτικών…07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο