LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Μαΐου 2023 13:40

“Σώσε με” την Παρασκευή με διπλό επεισόδιο (εικόνες)

Οι μεγάλες παραγωγές του ANT1+ συνεχίζουν το ταξίδι τους στον ΑΝΤ1. Πάρτε μία... γεύση από το χορταστικό επεισόδιο της Παρασκευής. 

 ΣΩΣΕ ΜΕ - ΑΝΤ1

Μίνι σειρές, μεγάλες παραγωγές του ΑΝΤ1+ συνεχίζουν το ταξίδι τους στον ΑΝΤ1. Το «ΣΩΣΕ ΜΕ», μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης, έρχεται την Παρασκευή στις 23:00 στον ΑΝΤ1 με ένα διπλό επεισόδιο. Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου θα ενώσει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το κρυμμένο παρελθόν μιας οικογένειας θα συναντήσει το παρόν και η σύγκρουση θα ξορκίσει κάθε μυστικό.

Με φόντο την ελληνική επαρχία, με δυνατή πλοκή, συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική, το ψυχολογικό θρίλερ του  Πιέρρου Ανδρακάκου κόβει την ανάσα και παρασύρει τους πρωταγωνιστές του σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και κάθαρσης.

Το συγκλονιστικό ΑΝΤ1+ Original είναι μια σειρά βασισμένη στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Με γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν σε Θράκη και Αθήνα, το «ΣΩΣΕ ΜΕ» αποτελεί μια παραγωγή υψηλής κινηματογραφικής ποιότητας, με εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή της Κομοτηνής, ενός τόπου που χρωματίζεται από τη συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Οι εύθραυστες ισορροπίες της τοπικής κοινωνίας δοκιμάζονται από μια σειρά εγκλημάτων και εξαφανίσεων που ξυπνούν φαντάσματα του παρελθόντος.

Στο «ΣΩΣΕ ΜΕ» οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, οι αποκαλύψεις συνεχείς και η λύτρωση γράφεται με τον πιο ανατρεπτικό επίλογο.  

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 23:00

Η Λουκίδη ακούει για μια υπόθεση εξαφανίσεων που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Το ένστικτό της την προειδοποιεί ότι δεν είναι μια απλή ιστορία αρχείου. Ένα στοιχείο οδηγεί την αστυνομία στις όχθες του ποταμού. Ένα πρόσωπο εμφανίζεται και αλλάζει τα πάντα. Το παρελθόν της Αρετής με την αγνοούμενη βιολίστρια εγείρει ερωτηματικά. Η Λουκίδη προσπαθεί να σκιαγραφήσει τον δολοφόνο, ενώ αναζητά μια πιθανή σύνδεση ανάμεσα στην υπόθεσή της και στις νεαρές Πομάκες. Η Νικόλ κάνει μια αινιγματική κίνηση.

Δείτε το trailer:


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Σενάριο: Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Πρωταγωνιστούν: Δανάη Σκιάδη, Έλενα Μαυρίδου

Επίσης πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.

«ΣΩΣΕ ΜΕ» -  Παρασκευή στις 23:00 στον ΑΝΤ1.

#ant1tv

#ant1plus

#ant1plusoriginals

#SoseMe

 

Όλα τα επεισόδια του «ΣΩΣΕ ΜΕ» είναι διαθέσιμα στο antennaplus.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ατλάντα - Επίθεση σε νοσοκομείο: ΗΠΑ: Προφυλακίστηκε ο 24χρονος

Σερβία: 21χρονος πυροβόλησε και σκότωσε περαστικούς μέσα από το αυτοκίνητο του (βίντεο)

“Κάρολος Γ’ - Η στέψη”: Έκτακτη εκπομπή στον ΑΝΤ1


 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Χθες 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο