LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Μαΐου 2023 12:04

“Αόρατοι”: Διπλό επεισόδιο την Τετάρτη (εικόνες)

Η επικίνδυνα σοβαρή… κωμωδία «Αόρατοι» έρχεται απόψε στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται πολύ γέλιο και πολύ μυστήριο.

ΑΟΡΑΤΟΙ - ΑΝΤ1

Ένας φόνος, πέντε losers και μια εταιρεία που σχεδιάζει άλλοθι για κομπίνες.

Η επικίνδυνα σοβαρή… κωμωδία «Αόρατοι» έρχεται αύριο, Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 21:00 στον ΑΝΤ1 σε ένα διπλό επεισόδιο που υπόσχεται πολύ γέλιο και πολύ μυστήριο με άμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα, έναν ψιλικατζή, έναν ιδιοκτήτη video club, έναν άνεργο ηθοποιό, μία γραφίστρια και μία street performer.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00

Ο Τόλης βγαίνει ραντεβού και, αν και τα πράγματα δεν ξεκινάνε καλά, στο τέλος δείχνει ενθουσιασμένος, όμως η κοπέλα έχει ατύχημα αργότερα την ίδια νύχτα, καθώς τη χτυπάει αυτοκίνητο και την στέλνει στο νοσοκομείο σε κώμα. Ο Τόλης προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της την επομένη, αλλά εκείνη δεν απαντά στα μηνύματά του. Το αναφέρει στη Ρόξι που τον ρωτάει με ενδιαφέρον. Η Μυρτώ ανακαλύπτει πως μια καινούρια παρεμφερής εταιρία είναι στα σκαριά. Οι ήρωές μας τη σαμποτάρουν, προσποιούμενοι τους πελάτες. Ο Άλεξ εμφανίζεται και δήθεν ζητά άλλοθι για να κερατώσει τον Ιάσονα το οποίο παρουσιάζει σε φωτογραφίες ως γκόμενό του. Όλη η ομάδα σαμποτάρει το σχέδιο των ανταγωνιστών και η Ρόξι δένεται καλύτερα με τον Τόλη, καθώς έχουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας. Στο τέλος, ο Ιάσονας παρουσιάζεται και ως αξιωματικός της ΕΥΠ που τους την είχε δήθεν «στημένη» για να τους φοβερίσουν, φέρνοντας και την παρέα με δύο περιπολικά έξω από την εταιρία. Η αντίπαλη ομάδα διαλύεται, το σχέδιο στέφεται με επιτυχία. Η Μυρτώ κάνει έρωτα με τον Μήτσο, αλλά στη συνέχεια, του εξηγεί πως πρέπει να ξεχάσουν αυτό που συνέβη μεταξύ τους, καθώς νιώθει μπερδεμένη. Ο Μήτσος κάνει πίσω και, σαν να μην έφτανε αυτό, ο Διονύσης δίνει δαχτυλίδι στη Μυρτώ κάνοντάς της πρόταση. Η εταιρία ζει μέρες δόξας, καθώς οι πελάτες έρχονται ο ένας μετά τον άλλον. Ένας από αυτούς είναι και ο Διονύσης, ο σύντροφος της Μυρτούς που ανακαλύπτει την εταιρία και ζητά ραντεβού, μιας και η Μυρτώ τελευταία τον έχει σε στενό έλεγχο κι εκείνος θέλει να κάνει «παράνομες» διακοπές με κάποια. Η Ρόξι με τον Ιάσονα κανονίζουν και συναντιούνται με τον Διονύση σε μια καφετέρια. Οι ήρωες δεν ξέρουν αν πρέπει να το πουν στη Μυρτώ, αλλά με τις απαιτήσεις που έχει η συγκεκριμένη αποστολή και το βρώμικο μυαλό του Διονύση, αποφασίζουν να την ενημερώσουν. Η Μυρτώ, ξεπερνώντας την αρχική στεναχώρια και έκπληξή της, αποφασίζει να τον ξεμπροστιάσει με τη βοήθεια της ομάδας. Στο τέλος, η ίδια ξεκαθαρίζει τη σχέση της με το Διονύση. Η Μυρτώ γίνεται με αργά βήματα ζευγάρι με το Μήτσο. Ο Ιάσονας, την ώρα που σε ένα μπαράκι γιορτάζουν, παθαίνει ένα καρδιακό επεισόδιο και τον πάνε στο νοσοκομείο. Ο Τόλης ψάχνοντας το δωμάτιο του Ιάσονα στο νοσοκομείο, βρίσκει τυχαία την κοπέλα που είχε βγει ραντεβού, να είναι σε κώμα.

Συντελεστές

  • Παραγωγή: COSMOTE TV
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Direct Productions
  • Σενάριο: Χάρης Μαζαράκης, Θωμάς Νικολαϊδης
  • Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης
  • Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Τσιτζικάκης
  • Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης
  • Ηχολήπτης: Αντώνης Ζερβός
  • Σκηνογραφος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
  • Μοντάζ: Πάνος Πολύζος
  • Ενδυματολόγος: Δομινίκη Βασιαγεώργη
  • Producer: Γιώργος Μανώλης

Πρωταγωνιστούν: Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν οι: Δημήτρης Πιατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σόφη Ζαννίνου, Αντώνης Λουδάρος, Χρήστος Ευθυμίου και Γεωργία Παντέλη.

Στη σειρά συμμετέχουν ακόμα:  Κατερίνα Λέχου, Θανάσης Τότσικας κ.ά.

«ΑΟΡΑΤΟΙ» -  Κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Απολογούνται οι συλληφθέντες

Ελ. Βενιζέλος: Είχε στη βαλίτσα του ναρκωτικά

“The 2Night Show”- Πέτρος Κωστόπουλος: Το Ευρωκοινοβούλιο, ο χωρισμός και η επιστροφή


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)18:58Επιστροφή των εκδρομέων με αυξημένη κίνηση στα διόδια18:43Αλβανία - Έντι Ράμα: Οι αναρτήσεις του για την επίσκεψη στην Ελλάδα18:30Τροχαίο στην Τουρκία: Πολύνεκρη σύγκρουση λεωφορείου με μπετονιέρα (εικόνες)18:16Άγιος Γεώργιος στην Ασή Γωνιά: Ευλόγησαν και φέτος τα κοπάδια (εικόνες)18:03Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο Ερντογάν εγκαινίασε την λειτουργία της ως τζαμί (εικόνες)17:49Άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι17:36Μακρόν - Σι Τζινπινγκ: Η σημασία της επίσκεψης του προέδρου της Κίνας για την Ευρώπη 17:22Παξοί - Κασσελάκης: Να χτίσουμε ομάδα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο17:09Λουτράκι: Φωτιά σε δασική έκταση (εικόνες)16:55Προσύμνη Αργολίδας: Φωτιά σε δασική έκταση16:41Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία για να σκοτώσει, αλλά... (βίντεο)15:20Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο