LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 28 Απριλίου 2023 08:28

Εκλογές - Ματίνα Παγώνη για Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΝΔ: τα πράγματα αλλάζουν, αλλά...

Με παρέμβασή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» η Ματίνα Παγώνη απαντά στο αν θα είναι ή όχι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Καλημέρα Ελλάδα - Ματίνα Παγώνη

Την απάντησή της στις φήμες για το αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας ή όχι έδωσε η Ματίνα Παγώνη, με παρέμβασή της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, οι αποφάσεις είναι του πρωθυπουργού», ξεκαθάρισε η Ματίνα Παγώνη και συμπλήρωσε πως, «ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει αυτούς που θα είναι υποψήφιοι, καλή επιτυχία σε όλους».

 Ερωτηθείσα για το τι άλλαξε τις τελευταίες επτά ημέρες και δεν θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο, απάντησε πως «στη ζωή προχωρούμε πάντα μπροστά, ξέρετε πώς αλλάζουν τα πράγματα».

Και επεσήμανε: «είχα ανάγκη να πάρω εγώ θέσεις, για να πω ποια είμαι; Γιατρός είμαι, μίλησα στις πανδημίες, και μόνο που μου σφίγγουν οι ασθενείς μου το χέρι, είμαι καλά».

Και κατέληξε: «το Επικρατείας δεν είναι αυτό που σου δίνει αξία».


Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Έκρηξη “ισοπέδωσε” καφετέρια (βίντεο)

Αλάσκα: Συντριβή στρατιωτικών ελικοπτέρων

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας ΦύσσαΣήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η οικογένεια του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα, για την απόφαση αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά τουΣήμερα 11:06 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο με πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων παιδιά να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικαΣήμερα 16:54 | Τοπικά Νέα

Νέες καταγγελίες σε βάρος του άνδρα που φέρεται να βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του.

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)Σήμερα 11:53 | Ειδήσεις

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς. Κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Βαρβάκειος - Κασσελάκης: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο