LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Απριλίου 2023 10:30 | Ανανέωση: 27 Απριλίου 2023 11:16

Κιμούλης - Δούκα: H συζήτηση για την αγωγή του ηθοποιού και οι δηλώσεις (βίντεο)

Χρυσικού και Ψαρράς δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο. Οι δηλώσεις Κιμούλη και Δούκα. Η φωτογραφία από το παρελθόν και η τοποθετηση του Βασίλη Καπερνάρου στην εκπομπή "Το Πρωινό".

Το Πρωινό - Κιμούλης - Δούκα
Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο των Αθηνών ξεκίνησε σήμερα η συζήτηση για τις αγωγές που έλαβαν η Ζέτα Δούκα, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού από τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης διεκδικεί από τους ηθοποιούς αλλά και από το ΣΕΗ αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Η αγωγή του σκηνοθέτη-ηθοποιού κατατέθηκε μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα εναντίον του για την παράσταση «Closer» το 2008. Μάλιστα, η συγκεκριμένη καταγγελία που είχε να κάνει με ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση στον εργασιακό χώρο, ήταν και εκείνη που έδωσε το βήμα να ανοίξει ο “ασκός του Αιόλου” για τον καλλιτεχνικό χώρο και να έρθουν στο φως κι άλλα περιστατικά με διαφορετικούς ωστόσο πρωταγωνιστές. 

Η Ζέτα Δούκα σε δηλώσεις της έξω από τα δικαστήρια ανέφερε ότι «η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κ. Γεραρής. Ευχαριστώ πολύ». 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δικηγόρος της, Γιώργος Γεραρής ο οποίος αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού. «Η κυρία Χρυσικού βρίσκεται στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, ο κύριος Ψαρράς είναι σε γυρίσματα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεραρής.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε: «Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει οδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα.

Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός ότι συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

Το Πρωινό - Κιμούλης - Δούκα

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, με αφορμή και μια φωτογραφία από το παρελθόν που είδε το φως της δημοσιότητας από την παράσταση «Closer» είπε μεταξύ άλλων ότι «όλα τα ψεύδη απεικονίζονται στην φωτογραφία που έχετε». Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο η κ. Δούκα, «εμφανίζεται χαμογελαστή μετά την κλωτσιά την οποία όπως λέει έφαγε»

«Πώς είναι δυνατόν αυτό το περιστατικό να το αντελήφθησαν μόνο οι τρεις τους» αναρωτήθηκε ο κ. Καπερνάρος, σημειώνοντας ότι εκεί εκείνο το βράδυ βρισκόταν και ο παραγωγός της παράστασης, «δεν θα έπρεπε να του πει τι συνέβη;»

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τσίπρας στον ΑΝΤ1: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ “μακράς πνοής”

Φρίκη: Ανήλικη γέννησε το παιδί του βιαστή της

Ελασσόνα: Μαχαίρωσε τον φίλο του για τα μάτια μιας γυναίκας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο