LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 24 Απριλίου 2023 11:41

Μητροκτόνος: την σκότωσα για να τη λυτρώσω

Σύμφωνα με τα όσα θα πει στην απολογία του ο καθ΄ομολογίαν δράστης, η μητέρα του του ζητούσε επανειλημμένα να τη σκοτώσει.

Μητροκτόνος - Κατερίνη

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του μητροκτόνου που πυροβόλησε την 71χρονη μητέρα του στο κεφάλι και εγκατέλειψε το πτώμα της κοντά στα κοιμητήρια Χαλκηδόνας, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναμένεται να δηλώσει στην ομολογία του, σκότωσε την μητέρα του για να την λυτρώσει.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στις 4 Απριλίου, όταν εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή και θα υποστηρίξει πως η μητέρα του ήταν εκείνη που επέμενε για να την σκοτώσει.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου, Νικόλαος Πετρίδης, ο εντολέας του δέχθηκε την απαίτηση της μητέρας του για να τη σκοτώσει και για αυτόν τον λόγο θα ζητήσουν να αλλάξει και το κατηγορητήριο, το οποίο αφορά ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΕΓΚΛΗΜΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Νικόλαος Πετρίδης ανέφερε: «Η μητέρα του δεν ήταν καλά, είχε πάθει δύο εγκεφαλικά και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Κατ’ επανάληψη του έλεγε “σκότωσέ με, δεν αντέχω, θέλω να πάω στον πατέρα σου”. Ο εντολέας μου σε βαριά κατάθλιψη και μετά από πίεση της μητέρας του, δέχθηκε σιωπηρά αυτήν την συμφωνία. Όταν έφυγαν από το σπίτι πήρε την καραμπίνα και την κρατούσε μπροστά στην μητέρα του», αναφέρει ο κ. Πετρίδης.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη του 34χρονου, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πυρά στο κεφάλι ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο στην περιοχή του Κορινού Πιερίας. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδήγησε για περίπου 60 χιλιόμετρα, έχοντας νεκρή τη μητέρα του στο κάθισμα του συνοδηγού. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, ήταν απαίτηση της 71χρονης να τη σκοτώσει κοντά στη θάλασσα και πρόκειται για συμφωνημένη πράξη. Σύμφωνα με τον κ. Πετρίδη, ο εντολέας του αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του και στο διάστημα των 18 ημερών που ήταν εξαφανισμένος, επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει, ενώ περιπλανιόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε σκοπό να κρυφτεί, αλλά να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μητροκτόνος - Κατερίνη

«Μαζί του είχε ένα φυσίγγιο ακόμα για την καραμπίνα με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για τον ίδιο. Επειδή δε μπορούσε με το όπλο, δε το άντεχε, ήθελε μετά να πνίγει καθώς δεν ήξερε κολύμπι. Για μία ώρα ήταν μέσα στο σπίτι με το όπλο στα χέρια. Πρόκειται για μια τραγική ιστορία», επισημαίνει, ενώ διαψεύδει τα σενάρια που ήθελαν τον 34χρονο να σκοτώνει την μητέρα του για οικονομικό όφελος. Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία της μητέρας του και αφού εγκατέλειψε τη σορό της, ο 34χρονος επέστρεψε στο σπίτι τους, άφησε το όπλο και ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ομολογούσε την πράξη του και, κατά πληροφορίες, έγραφε: «Δεν άντεχα άλλο να την βλέπω έτσι, ο Θεός να με συγχωρέσει. Εκανα αυτό που μου ζήτησε».

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, ενώ φαινόταν ότι βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ψεύτικα στοιχεία.

Ο 34χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, στον ανακριτή Κατερίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνική Λύση - Μυλωνάκης: Ο Βελόπουλος είναι απατεώνας, να γίνει έλεγχος στο κόμμα (βίντεο)

Κορονοϊός: Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Λάρισα: θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε αποθήκη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΧθες 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΧθες 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Χθες 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο