LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Απριλίου 2023 23:22 | Ανανέωση: 23 Απριλίου 2023 23:39

Περισσός: Συλλήψεις ανηλίκων για την αιματηρή συμπλοκή

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ.

συμπλοκή - Περισσός - τραυματισμός ανηλίκων

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε τέσσερις ανήλικους, για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στον ΗΣΑΠ του Περισσού.

Για το σκηνικό συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι, ένας 14χρονος και δύο 15χρονοι, καθώς κι ένας 19χρονος.

Και οι τέσσερις κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη, με τον 19χρονο να κατηγορείται επιπλέον και για τον νόμο περί όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στον Περισσό, όταν σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ περίπου 15 ατόμων, με αποτέλεσμα δύο 16χρονοι να τραυματιστούν από μαχαίρι.

Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους ανήλικους στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

συμπλοκή - Περισσός - τραυματισμός ανηλίκων

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

"Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 23-4-2023 στη Νέα Ιωνία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις ημεδαποί, 14, 14, 15 και 19 ετών, -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 22-4-2023 ομάδα περίπου δέκα ατόμων, συναντήθηκαν, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού σε πάρκο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Περισσός», καταλήγοντας σε συμπλοκή μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα αυτής, ήταν ο τραυματισμός δύο 16χρονων ημεδαπών με αιχμηρό αντικείμενο, στο δεξί μηρό και δεξί αστράγαλο στον έναν και στο δεξί μηρό στον έτερο.

Έπειτα από έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπιστήκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο 19χρονος απέρριψε το μαχαίρι σε κοντινό σημείο, το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους επιληφθέντες αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα."


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο – Ακράτα: “Βουτιά” αυτοκινήτου σε γκρεμό 70 μέτρων

Πλαταμώνας: 19χρονος ο νεκρός στο τροχαίο με λεωφορείο και δύο ΙΧ (εικόνες)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ομογενής τραυματίστηκε στο Μπαχμούντ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκήΣήμερα 18:45 | Ειδήσεις

Στο αποκλειστικό υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, καταγράφονται οι στιγμές πριν από τον καυγά που οδήγησε στον τσακωμό και τον θάνατο του 23χρονου.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο