LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 23 Απριλίου 2023 18:24

Εκλογές: Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είχε η Ράνια Θρασκιά, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ράνια Θρασκιά - Αλέξης Τσίπρας

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η Ράνια Θρασκιά, στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό μετά τη  συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Ράνια Θρακιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων και στη συνέχεια παρουσίασε εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου.  Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy). Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ).

Ακολούθως, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβε την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Το Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε  το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά», στο Νέο Ψυχικό.

@atsipras Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας, στην Α’ Θεσσαλονίκης #fyp #fypgreece #tiktokgreece #ΔικαιοσύνηΠαντού ? πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό που πήγαινε στο νοσοκομείο

Εκλογές - Μητσοτάκης: Παρακαταθήκη μου στην Κρήτη ο ΒΟΑΚ - Υπεγράφη η σύμβαση

Μετρό Θεσσαλονίκης: Βίντεο από την διαδρομή “Αγία Σοφία - Πλατεία Δημοκρατίας”

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο